Můj čas na kafíčko

Co dělá proto, aby zůstala stále mladá?

Každá žena touží být krásná, mladá a ani zpěvačka a herečka Heidi Janků (56) není výjimkou. Její mladistvý vzhled by jí mohla závidět kdejaká dvacítka.

Přitom Heidi v listopadu oslaví už 57. narozeniny. Ovšem na její perfektní postavě a dokonalé tváři to není vůbec znát. Přestože zpěvačka úspěšně vzdoruje stárnutí , před nedávnem se přiznala, že všechno na ní rozhodně už není tak dokonalé jako kdysi. „Nedávno jsem zjistila, že si musím pomalu začít líčit oči jinak, než jsem byla roky zvyklá,“ svěřila se zpěvačka. A vzhledem k tomu, že chce stále vypadat tak skvěle, změnila kvůli tomu i svůj názor na zákroky estetické medicíny.

Plastikám se nebrání

Jakýmkoli zákrokům estetické medicíny se totiž dosud bránila zuby nehty. Prý žádnou plastiku nemá, tudíž je všechno na jejím těle a tváři původní. To se ale v nejbližší době možná změní.
Podle zpěvaččiných slov je totiž právě teď ten správný čas nechat se vylepšit. „Nemám krizi středního věku, ale je mi tolik, kolik mi je. Mojí povinností vzhledem i k mé profesi je, abych se o sebe starala,“ vysvětlila Janků důvod, proč by do toho šla. „Myslím si, že půjdu na nějakou konzultaci a horní víčka půjdou do nějaké úpravy,“ nechala se slyšet půvabná brunetka , která by ráda byla co nekrásnější. Také by si prý chtěla zvednout koutky úst, aby nemusela chodit po ulici a pořád se smát. Estetika prý k tomu, co dělá, rozhodně patří. Po smrti svého manžela Ivo Pavlíka (†84) tak konečně začala myslet i sama na sebe. Heidi však zároveň přiznala, že k podobným zákrokům, narkózám a operacím jí chybí dostatek sebevědomí.

tajný recept proti stárnutí?

Od konzultací k samotnému zákroku to asi ještě bude nějakou dobu trvat. Zpěvačka je totiž tak trochu zbabělec, a tak jí hodně dlouho trvá, než se k něčemu dokope. Heidi má prý z lékařů strach. Přitom kvalitní kosmetice a péči odborníků se nebrání a ráda se nechává hýčkat. O obličej a dekolt se jí stará speciální přístroj a kosmetika. Podle zpěvačky proti stárnutí platí ještě jedno pravidlo. Tím je prý spokojenost, která vychází zevnitř. Ta se dle hereččina názoru projeví i na vzhledu, a tak se snaží nestresovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden