Můj čas na kafíčko

Co dělají hvězdy v době karantény?

V době celosvětové pandemie  koronaviru si některé celebrity ze seriálu Slunečná jen stěžují, že kvůli nucené pauze přicházejí o peníze. To je třeba případ hvězdy seriálu Evy Burešové (26). Někteří se nebojí i jiné práce, třeba herečka Veronika Arichteva (33) či Lukáš Langmajer (39)...

Většina celebrit se snaží nařízení vlády k zastavení smrtící pandemie brát s klidem, nadhledem a hlavně humorem, jenže jsou mezi nimi i tací, kterým zákaz natáčení a zavření divadel hnuly žlučí a rozvířily krev v žilách.

Jak zaplatí hypotéky a zajisté své rodiny?

Řada z nich si začala naříkat a stěžovat, že kvůli výpadku práce budou muset jít žebrotou, protože zkrátka nemají nic našetřeno. Zdá se, že doufají, že je fanoušci politují a nabídnou jim třeba i nějakou pomoc. O koho se jedná?

Hvězda Slunečné Eva Burešová (26), která je kvůli zrušení natáčení nyní bez práce, se pořádně naštvala, když zjistila, jak lidé umělcům závidí, že nějaký koronavirus se na jejich finanční stránce nepodepíše, když mají přece peněz dost: „Když má umělec o prázdninách volno a zkouší zadarmo, je na to připravenej.

Většina lidí si nedělá zásoby peněz na nedohledno dopředu. Mají hypotéky, rodiny. Je jen málo umělců, kteří jsou opravdu v takovém balíku, aby si nemuseli zoufat, a umělci, kteří nepotřebují hypotéku, jsou v ČR možná tak čtyři,“ rozohnila se Burešová.

Ta si dále myslí, že když se o někom denně píše a vy toho dotyčného znáte z televize, neznamená to, že je ten člověk za vodou a na účtu má vysoké částky, které používá jen ke svému potěšení. Podle ní jsou to obyčejní lidé pracující od rána do noci.

Co teď bude dělat?

Sama patří mezi ty, kteří museli vzhledem k opatřením zrušit svá vystoupení, jelikož Burešová není jen herečka, ale také zpěvačka. Avšak i s tímto problém si dokázala poradit:

„Jelikož jsme měli v plánu pár koncertů, ale kvůli bezpečnosti to teď není možné, dohodli jsme se, že vám uděláme akustickou verzi, kterou budeme vysílat on-line na Instragramu,“ napsala si na sociální síti.

Ovšem jiný názor na celou situaci má její herecká kolegyně Veronika Arichteva (33), která si snaží se chránit nejen sebe, ale i ostatní. A hlavně si na nic nestěžuje.

 Nechce nic riskovat

Sice přišla o práci, ale na rozdíl od Evy dobrovolně odmítla natáčet další díly Slunečné ještě předtím, než televize Prima z pochopitelných důvodů přerušila natáčení oblíbeného seriálu Slunečná. „Celý den jsem měla točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování ‘bezpečí’ (neustálé dezinfekce studia i rukou, měření teplot, lékař, zmenšení štábu) a je to dobře.

Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těhlech dnech. I když si práce vážím. Zodpovědný je prostě bejt doma, pokud můžete,“ vysvětlila na instagramu. Nechtěla už se dále dívat na to, jak se vše každým dnem zhoršuje, proto se úplně izolovala.

Proslýchá se však, že natáčení údajně nepřerušila pouze ze strachu z nákazy. Podle blízkého zdroje z Veroničina okolí je kráska těhotná, ale zatím o tom raději mlčí. O hereččině těhotenství se ve velkém mluvilo poté, co se přidala se k loňským soutěžícím ve StarDance ve speciálním díle pro Centrum Paraple. Další spekulace se objevily poté, co oslňovala na Českých lvech obřím dekoltem.

Musí ho život žena

Stejně jako mnoho dalších herců je aktuálně bez práce i další hvězda Slunečné herec Lukáš Langmajer (39) a tak jediný, kdo v koronavirové krizi přispívá do rodinného rozpočtu, je jeho půvabná manželka Lucie.

Jak herec zvládá, že se role obrátily a on v současné době není hlavním živitelem rodiny? „Někdo pracovat musí, když já nemůžu. Moje žena dělá produkci a fotí, tak to naštěstí může, takže ona to zaplní, ona je ta, která teď bude nosit domů chléb a sůl a já se budu starat,“ přiznal herec, který hraje v seriálu Slunečná řidiče Viléma Fialu.

Lukáš se tak kvůli řádícímu koronaviru stal otcem na plný úvazek, protože zatímco manželka pracuje, aby se rodinka měla pořád tak dobře, on se stará o syna Mikuláše (6) a dceru Magdalenku (2), se kterými se rozhodně nenudí. Hraní a peníze mu ale pochopitelně i tak chybí. „Trápí mě, že třicet dní nemůžu hrát a budu muset asi vymejšlet něco, co už tady bylo.

Chodíval jsem zahradničit, malovat, nebojím se práce. Ale strašně nerad bych ten rodinnej standard, i když si nežijeme v luxusu, nějak omezoval. Nechci omezit své děti a svoji ženu. Omezím sám sebe,“ řekl Langmajer, který měl být k vidění v pokračování filmu Bobule, jehož premiéra se kvůli koronaviru musela také odložit.

 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden