Moje sladké tajemství

Co drží zpěvačku nad vodou?

Zpěvačka slavného hitu Když se načančám Heidi Janků (58) pomalu začíná kvůli protiepidemickým opatřením propadat zoufalství. Důvodem jsou jak rychle se tenčící finanční úspory, tak obrovské množství volného času, se kterým si ovdovělá Heidi neumí poradit.

Z nouze začala podnikat

Doslova záchranou se pro ni staly ruční práce, kdy se vrhla na výrobu náramků a vánočních ozdob. A jak se říká, zabila tím dvě mouchy jednou ranou. Protože je o její výrobky zájem, domluvila se s kamarádkou a začala je prodávat v jejím internetovém obchodě.

Díky tomu dokáže aspoň částečně zalepit díru ve svém rozpočtu, který není zrovna malý. Zpěvačka žije v rodinném domě, a tak je jasné, že jeho provoz stojí měsíčně pěknou sumu. Zároveň taky zabije čas, který dříve trávila koncertováním.

Momentálně je jejím životním parťákem psík Eda

Nevěří ve šťastný konec

„Je to znouzectnost, trochu i z nudy, protože jsem pořád zavřená doma. Přes den vařím tloustnu a maximálně jdu do lesa se psem. Takže jsem začala s korálky pracovat, abych se z toho úplně nezbláznila. A každý večer k tomu sedám,“ říká Janků, která přiznala, že se z toho stala tak trochu její nová závislost.

Dokud prý nemá dokončenou práci, kterou si na večer vymyslela, nedokáže usnout a případně se jí o tom i zdá. Na druhou stranu jí moc chybí kontakt s diváky a smutně říká, že prý už jí ani nebaví trénovat hlasivky, protože pomalu přestává věřit, že se ještě někdy před publikum někdy vrátí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden