Můj čas na kafíčko

Co hvězdu Kukaček nejvíc trápí a štve?

Seriál Kukačky přikoval k obrazovkám diváky, kteří nedočkavě sledují, jak se vyvinou osudy dvou znepřátelených rodin, jež vychovávají „cizí“ dítě. Herečka Sabina Remundová (48) čekala léta na životní roli.

Hraje jednu z maminek vyměněných chlapečků. Každé její gesto, pohled plný bolesti, věta pronesená roztřeseným hlasem ukazují na velký herecký talent.

Na výlohy cukráren by lepila fotky tlustých lidí

Ta role jako by jí byla šita přímo na míru. Hraje maminku dvou dospívajících dcer a šestiletého syna, která se dozví, že jim ho při narození vyměnili v porodnici. Vůbec si neumí představit, že by tak těžkou situaci, s jakou se smiřuje její postava v Kukačkách, musela prožít sama.

Má syna Vincenta, který studuje gymnázium, a dceru Adinu, která chodí na střední výtvarnou školu. U své dcery Adiny prý řeší v současnosti charismatická herečka stejný problém, jaký trápí i ji. Dívka totiž má „kulatější“ postavu po ní, a tak se doma začalo zase všechno točit kolem zdravé výživy.

Domluvily se  spolu, že se nebudou kupovat jídla obsahující cukr, protože když není kde brát, nedá se ani mlsat. Na bílý cukr pohlíží Sabina jako na čiré zlo: „Jsem pro, aby se na výlohy cukráren vylepovaly obrázky morbidně tlustých lidí, věřím, že by to na někoho zabralo.“

Na své dvě dcery může být Iva Janžurová rozhodně pyšná.

Vystoupila ze stínu slavné „Janžurky“

Dlouho herečku diváci vnímali jen jako dceru „Janžurky“. Maminka Iva Janžurová (79) je zkrátka tak slavná, že Sabinu i její sestru Theodoru (47) svým herectvím, humorem a typickým smíchem spolehlivě převálcovala. Sabina svou maminku Ivu ale nezapře.

Má stejný smích i barvu hlasu a velmi podobné rysy. Jen v jednom se obě podstatně liší: Dcera je na rozdíl od maminky poměrně korpulentní. Svého času váhu dost řešila. Před časem dokonce hvězda Kukaček zhubla cvičením a dietou skoro dvacet kilo a vypadala půvabně.

Z jídelníčku vyřadila mouku a cukr. Pila koktejly z ovoce, zeleniny a semínek. I když hodně zhubla, nestrádala. Bohužel všechna kila, která shodila, se jí zase vrátila zpět. Dokonce i něco navíc.

Cesta krátkodobých přísných diet podle ní nikam nevede: „Na postavě a na lásce k sobě samému je potřeba pracovat celoživotně. Zní to sice jednoduše, ale je to tak těžké..."

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden