Můj čas na kafíčko

Co hvězdu Kukaček přivádí k šílenství?

Ačkoli si tatínek z oblíbeného seriálu České televize Kukačky, herec David Novotný (51), nemohl vynachválit dobrý vztah se svou bývalou partnerkou, hvězdou Ordinace Janou Holcovou (45), a vždy si stál za tím, že při výchově jejich dcery Emy (17) drží pospolu, opak je prý pravdou.

Proslýchá se, že Jana se dlouho nemohla vyrovnat s rozchodem a chtěla herce získat zpátky. Tomu, že je na každém šprochu pravdy trochu, nasvědčuje i fakt, že bývalé partnery pojilo společné angažmá v legendárním Dejvickém divadle, ze kterého Novotný náhle odešel.

Za odchodem prý stála jeho současná manželka Aneta, do které se zamiloval. Mohla snad za to obyčejná žárlivost?

Manželka Aneta Novotná

Válka partnerek?

Herec kudy chodí, tudy prohlašuje, že jsou jeho bývalka s jeho současnou ženou kamarádky. Dokonce se prý scházejí i na kafíčku, kde hlavním tématem je právě ON! Davidovi je to prý jedno, hlavně že si spolu rozumí.

Kde je pravda, o tom můžeme jen polemizovat, jelikož se proslýchá, že Novotný odešel z divadla právě kvůli nové lásce Janě. Podle kolegů prý mezi dvojicí panovalo dusno a kazilo to atmosféru v souboru. Holcová ho měla pořád na očích a neunesla jeho zradu. Nebo snad zasáhla nová manželka?

Se Sabinou Remundovou (48) v oblíbených Kukačkách.

Milý pohodář nebo náladový jezevec?

I když herec působí jako velký pohodář, ve skutečnosti je to s ním doma prý často k nevydržení. Podle svých slov je velmi náladový a nikdy neví, v jakém rozpoložení se probudí. „Jsem takový starý jezevec. Být se mnou každý den je těžké,“ přiznal se David.

Jeho manželka Aneta už na něm prý hned ráno pozná, jakou nohou vstal z postele, a pokud zrovna nemá dobrou náladu, jde mu radši z cesty. Nejvíc ho dokáže rozčílit, když po něm někdo požaduje něco veledůležitého, a on to považuje za nepodstatné. Jeho ženu netrápí pouze jeho náladovost, ale i pohodlnost, což mnohdy vede k hádkám, které ale zase brzo ustanou.

I s výchovou svých dalších třech dětí , Anežky (12), Josefa (9) a nejmladší Toničky (6), si dokázal mazaně poradit. „Už jsem měl vychytané, jak mám děťátka v kočárku uspat. Jedno milovalo dlažbu, druhé rovinu, třetí rádo čumělo do listí,“ vzpomínal David.

A aby se v noci mohl konečně vyspat od neposedných dětí, tak prý pilně mazal panty, aby ani dveře nevrzaly. Žena má s ním doma veselo!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden