Moje šťastná hvězda

Co je pravdy na tom, že se má stýkat s jinou ženou?

Moje šťastná hvězda

Manželé si prošli spoustou velmi složitých chvil, které ale dokázali vždy ustát. Říká se však, že si veškerá ta péče o ženu začala na Margitovi vybírat svou daň.

Třicet let se HANA ZAGOROVÁ (75) a ŠTEFAN MARGITA (65) milují a nedají bez sebe ani ránu. Jejich manželství překonalo spoustu těžkých překážek. Nejsou z toho ale přece jen už trochu unavení?

Přestože patří Hana Zagorová (75)Štefan Margita (65) mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu, čas od času se objeví zpráva o jejich údajném rozvodu. Ani jeden se prý nestačí divit, kde se podobné informace berou.

„Tak zase s Hanou zíráme,“ podivují se šokujícím zprávám s tím, že se nehádají ani nerozvádějí. Nabádají fanoušky, aby nevěřili závistivým lidem, protože oni se dobrých třicet let milují. Lásku a vzájemnou podporu si dokázali už tolikrát, že

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden