Moje šťastná hvězda

Co je pro ni tabu?

Soukromý život Petry Nesvačilové (36) je do jisté míry obestřen tajemstvím, přesto nedávno naznačila, že už životem nekráčí sama a má nového partnera.


Od roku 2017 byla porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas oficiálně sama. Vztah, který do té doby měla s Martinem Janeckým (42), se z neznámých příčin rozpadl a zdálo se, že herečku hluboce poznamenal. Možná za tím stojí i skutečnost, že je v určitých věcech dost nekompromisní. 


S tajemným přítelem.

Musí si dávat pozor

Extrémně totiž nesnáší nespravedlnost a je pro ni velmi těžké jí čelit. Když se k ní někdo chová falešně, není schopná to prý přijmout, natož odpustit. „Pro mě je důvěra základ. Když je nalomená, neumím na ni dobře navázat,“ uvedla Nesvačilová s tím, že upřímně obdivuje lidi, kteří to mezi sebou dokážou ve vztahu spravit.

Chybovat je totiž lidské a odpuštění krásné, škoda jen, že právě v tom odpouštění zatím herečka podle svého vyjádření značně tápe. „Bohužel tohle mi ještě moc nejde,“ dodala. Je zřejmé, že nový partner to s ní nebude mít vůbec snadné a bude si muset dávat dobrý pozor, aby ji nějak nezradil. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden