Můj kousek štěstí komerční sdělení

Co je zrovna trendy? Podívejte se, jaké stylové outfity tuto sezónu letí!

Teploměry ukazují příjemné teploty, a tak je čas zazimovat kabáty a bundy, kterých jsme si letos užili možná o trochu víc než v jiných letech. Čím tedy osvěžit pro sluncem naplněné měsíce svůj šatník? Poradíme vám, jak se obléct na toulky městem a čím rozzářit jakýkoliv outfit.

Když se nutnost stane doplňkem


Jelikož většinu našich outfitů stále ještě doplňují respirátory nebo roušky, které jsme dosud brali jako nutnou záležitost, jež s trendy nemá nic moc společného, módní návrháři nelenili a představili modely svých originálních masek. Ty samozřejmě slouží dál především jako ochrana úst a nosu, ale plní i účel módního doplňku. Roušky v různých střizích a barvách tak můžete ladit k oblečení a být při tom stylově zodpovědní!

Dámská móda nabízí opravdu široké možnosti na to, jak vyjádřit svou osobnost pomocí oblečení – a ani roušky tyto možnosti nepřeválcovaly.

Co obléct nejen do práce? Letos letí móda, kterou (si) prostě užijete!


Letošní trendy vypadají podle módních přehlídek světových návrhářů tak elegantně, že není problém do práce obléct to, co na večeři s kamarádkou nebo na toulky městem.

Dámské letní šaty i lehké přehozy a kabáty jsou vzhledem ke vzorům inspirované tradičními lidovými kroji, což je nepřehlédnutelná stylová záležitost.

S malou jednobarevnou kabelkou budou tyhle vzorované outfity dokonalé. Z módy ale nevychází ani pastelové barvy. Třeba fialových a mentolových odstínů se nemusíte bát ani na kalhotovém kostýmu či na sukni a saku. Právě saka, která působí svým oversize střihem jako pánská, budou skvělou volbou pro dny, kdy bude slunce spíše odpočívat za mraky. I přesto, že trendem jsou saka s ramenními vycpávkami, není třeba se bát ani těch klasických padnoucích, pokud se na vycpávky necítíte.

K sukni, džínám nebo dokonce ke kraťasům budou vypadat skvěle. Volné triko i upnuté tílko si se sakem rozumí stejně jako lodičky a tenisky. Tenhle snadno kombinovatelný kousek se tak stane must-have kouskem vašeho šatníku, který užijete déle než jednu sezónu. Letošní rok přišla módní mola ale i s hnědo-žlutou barevnou kombinací, kterou nic nezkazíte jak u letních, tak i u podzimních outfitů. Bát se tedy nemusíte ani hořčicových roláků nebo hnědých kabátů. Sladit je můžete třeba s trendy kabelkami.


Jak doplnit outfit ke stylové dokonalosti?


Dámské šaty, kabátky, saka i sukně si přímo žádají o nějaký neméně elegantní doplněk. Zatímco dříve byly třásně spojovány spíše s babím létem, letos se nemusíte bát vytáhnout kabelky s touto originální parádou už o pár měsíců dřív.

To, že se trendy rády navrací, dokazuje zase fakt, že populární doplněk do vlasů z šedesátých let – čtvercový šátek různých barev i vzorů – se vrací na svá místa. Tedy do vašich drdolů i copů. Poslouží nejen jako stylová ozdoba, ale stane se i praktickým pomocníkem během dní, kdy si vaše vlasy dělají jen to, co samy chtějí.

Ani letos se trendy kousků z nejnovější nabídky dámské módy nemusíte bát. Každá se najde v tom, v čem se bude cítit nejlépe. Ať už zvolíte pastelové barvy, obléknete se do hořčicových odstínů nebo se zamilujete do dlouhých vzorovaných šatů, ani v jednom případě nešlápnete mimo letošní trendy!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden