Můj čas na kafíčko

Co jí na manželovi vadí a co neudělá?

Jindy poklidný vztah se občas otřese v samých základech! Jsou hádky mezi herečkou a zpěvačkou Petrou Černockou (69) a jejím manželem, kytaristou Jiřím Pracným (66), na denním pořádku? „U nás je to jako na houpačce. Někdy nám to klape, někdy neklape,“ řekla. Zpěvačka sama připouští, že si kolikrát jdou na nervy, a to i při běžných činnostech. Nejvíce mu vadí její přehnaná čistotnost a pořádkumilovnost! „Je hrozně nervózní a zřejmě mu připadá, že je málo užitečný, když já pořád uklízím, což je v tu chvíli asi pravda.“ Taková malichernost prý jejího manžela dokáže vytočit, že je velmi nepříjemný! Dalším kamenem úrazu je domácí stravování. Petra totiž často drží diety, a nevaří. Než se Jiří naučil vařit, často prý trpěl hlady, protože plotna byla neustále studená!

Užívá si chvíle, když nejsou spolu

Jsou obyčejný pár. Tráví spolu hodně času, a to jak doma, tak i v práci. Jiří se totiž stará o její management a zpěvačka si ho nemůže vynachválit. Oba jsou na sebe za roky společného života už hodně fixovaní, na druhou stranu každý potřebuje být chvilku sám. Vzhledem k jejich vytíženému životu mají klid pouze na chatě! A tam ale pak začíná horor! Každý z nich preferuje úplně jinou činnost na odreagování, která toho druhého ale vůbec nebaví. Neshody ale berou s nadhledem, protože si uvědomují, jak jeden druhého potřebují! A když chce, jde se uklidnit za dcerou Barborou Vaculíkovou (39).

Přiznala, že nevěrná už byla. Ale je i nadále?

Není žádným tajemstvím, že během svého prvního manželství s Janem Vaculíkem (73) si Petra užívala života plnými doušky. Ačkoliv byli manželé, chtěli si dopřávat určitou volnost, na kterou ale doplatili! „Domnívali jsme se, že je možné něco jako volné manželství,“ řekla zpěvačka. Ale poučila se tehdy Petra ze svých chyb? Sice tvrdí, že s nevěrou navždy sekla a chce sekat latinu, ale slova nejsou činy. „Mám to zařízené tak, že nemůžu být nevěrná. Pro sichr. Můj mobil i e-mail jsou mému manželovi přístupné, aby to hlídal.“ Je tedy opravdu vzornou ženou, jak sama tvrdí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden