Moje šťastná hvězda

Co jí nechce dovolit?

Rozvod krátce po svatbě? Není to vyloučené, přiznávají jejich nejbližší přátelé. Po jejich svatbě jako by se po Romanovi Vojtkovi (47) a jeho manželce Petře Vraspírové (31) slehla zem. Kam se poděli, že nejsou vidět, a hlavně proč?

Nesmí mít kamarádky?

Už někteří z jejich přátel před svatbou tvrdili, že si ji Vojtek uzurpuje hlavně sám pro sebe a nemá rád, když se jeho snoubenka baví s někým jiným. A je jedno, zda jde o muže či o ženu. Po svatbě prý ale ještě o něco přituhlo. Podle jednoho z Vojtkových blízkých kamarádů si Petra chtěla týden o prázdninách udělat podle svého a odjet se svou kamarádkou do Dubaje na dámskou jízdu.

Když to doma Vojtkovi oznámila, údajně jí ztropil takovou scénu, že následující dva dny spolu vůbec nemluvili. Nechtěl ji prý pustit kvůli tomu, že on přece také nikam s přáteli nejezdí, tak není důvod, proč by měla jezdit ona.

Jenže Petra se mu jenom vysmála. Prý tvrdí, že s jejím manželem na dovolenou ani j i - nam nechce jezdit proto, protože ho nikdo nemůže vystát. Když totiž není všechno podle něj, je prý zle.

O dítěti nechce ani slyšet

A protože je Petra svéprávná žena a o svém životě si ráda rozhoduje sama, na dovolenou údajně přece jen odjela, sice jinam, než plánovala, ale přece.

Leč Vojtek jí tento krok nemohl dlouho odpustit. Chce mít Petru jenom pro sebe. Když už teď konečně mají po svatbě, myslí si, že na ni nikdo jiný nemá právo? To se prý ale zmýlil. A pokud se nezmění, jeho přátelé tvrdí, že ho Vraspírová zase rychle opustí. Už teď na ni prý manžel naléhá, aby měli dítko. Ale jí se do toho nechce..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden