Moje šťastná hvězda

Co jim ničí klid v manželství

U herečky ADÉLY GONDÍKOVÉ (47) a JIŘÍHO LANGMAJERA (54) to už asi není takové jako dřív. Údajně na tom má velký podíl hereččin bratr DALIBOR GONDÍK (51).


Oba jsou natolik výrazné a známé osobnosti, že jejich soužití může být mnohdy plné nepředvídaných úskalí. I když to vypadá, že klidná a sebevědomá Adéla Gondíková (47) proslulého bouřliváka Jiřího Langmajera (54) zklidnila, nejspíš to tak není a co nevidět můžeme očekávat velkou krizi.


Jiří umí pěkně provokovat, ale na Adélu si nepřijde.

Nasvědčuje k tomu i fakt, že se na veřejnosti ke své ženě vůbec nehlásí. Příkladem je jejich nedávná účast v soutěži Máme rádi Česko, kde se z nich místo sehrané dvojice stali naprosto cizí lidé zápasící mezi sebou.

Toho si bohužel nevšimli jen jejich známí, ale i televizní diváci. „Tak jsou spolu, nebo ne?“ napsal na sociální síť jeden z fanoušků oblíbené soutěže.

Pomohla mu

Říká se, že po deseti letech vztahu už ho žena nemá čím překvapit.  Dřív střídal milenky jak na běžícím pásu. Jeho postelí údajně prošly modelka Petra Faltýnová (43), herečky Máša Málková (37), Eliška Křenková (31) a Ivana Jirešová (43).

Nakonec to byla Adéla, kdo mu před lety dost pomáhal, když se ocitl psychicky i fyzicky na dně. „Kdyby ji neměl, už by mezi námi nebyl,“ prohlásil jeho dlouholetý kamarád, který má o něj pořád strach.

Proslýchá se totiž, že si má už nějakou dobu dopisovat s mladšími slečnami na sociálních sítích. Začaly mu psát ihned poté, co zveřejnil svoje slavné nahé video, kde odhalil opravdu vše.

Adéla před novináři dělala, jakoby nic a ještě se tomu smála. Podle jejích přátel by ale měla zakročit, dokud je ještě čas.

Vadí mu bratr?

Ještěže má Adéla svého bratra Dalibora Gondíka (51), jenž jí v těchto chvílích jistě dokáže hodně pomoct. Ale i on je prý jeden z důvodů, proč už to mezi nimi není takové jako kdysi.

Jiřímu už dlouho mělo vadit, že je u nich Dalibor pečený vařený. Navíc je Gondík v debatách vždy na straně své sestry, a tak se občas do chudáka Langmajera pustí oba dva. To by asi neustál nikdo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden