Moje šťastná hvězda

Co má se svým kolegou z Ulice?

V poslední době se LINDA RYBOVÁ (46) nijak netají tím, že soužití s  DAVIDEM PRACHAŘEM (63) trochu drhne. Zato si prý dobře rozumí s MARTINEM FINGEREM (51).


Není žádným tajemstvím, že Linda Rybová (46) a seriálový milenec Martin Finger (51) si skvěle rozumějí i mimo práci. Ostatně herec se nejednou zmínil, že má ke své kolegyni velmi blízko. Dokonce se zdá, že jiskření, kterého jsou diváci svědky v Ulici, není ani příliš hrané.


„Linda je partnerka přesně podle mého gusta,“ nechal se slyšet Finger, který byl v té době ještě šťastně zadaný. Poslední dobou se však spekuluje o tom, že se mu měl vztah s Barborou Vráblíkovou (36) rozpadnout. Byla snad Rybová jedním z důvodů?


Na pozornost není zvyklá 


Rybová si tu a tam postěžuje, že jí není manžel David Prachař (63) oporou, dělá si z ní občas legraci a nebere ji příliš vážně. Stejně nejednou poukázala na to, že jí s ničím nepomůže a ona je na všechno sama. To seriálový Evžen, to je jiné kafe – ochotný, všímavý, vnímavý chlap, který umí ženám naslouchat a obětovat se pro ně.


Společně by tvořili vskutku krásný pár.

Nikdo by se jí nemohl asi divit, kdyby ji ochromil svou něžností a péčí. Na to totiž podle všeho není herečka z domova příliš zvyklá. Otázkou ovšem je, kolik má Martin Finger ve skutečnosti se svou seriálovou postavou společného. Jedna věc je totiž scénář, druhá věc je pak realita. Jako kamarád a kolega je možná okouzlující, ovšem v soukromí je to prý trochu jinak. 

Stouplo mu sebevědomí

Dokud točil Martin jenom Ulici, neměl pocit, že by byl nějakým lamačem ženských srdcí. Ovšem vynikající krimiseriál Devadesátky všechno změnil a sám herec byl překvapený z toho, jak se kolem něj začaly ženy točit a nadbíhat mu. „Nevěděl jsem, jak jsou šedivé skráně pro mnohé ženy přitažlivé,“ přiznal potěšeně s tím, že si zájem fanynek náramně užívá.

S tím možná do jisté míry souvisí i spekulace ohledně jeho vztahu s krásnou Bárou, s níž má malého syna. Kvůli Vráblíkové tehdy opustil dokonce svou ženu a děti, jenže po čase jim štěstí zřejmě vyprchalo.

Proslýchá se, že už o loňských Vánocích měl být každý sám. Naposledy pár zveřejnil společnou fotku v roce 2019. Kdoví, možná mu nově nabyté sebevědomí přece jen pomůže k tomu, aby se Lindě vyznal ze svých citů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden