Moje šťastná hvězda

Co má se svým sexy kolegou?

Tvrdila, že žádného muže momentálně nehledá. Zdá se ale, že krátce nato změnila názor.

Už když si herečka BÁRA JÁNOVÁ (31) roztomilého pejska pořizovala, nejspíš věděla, že nebude jen jako domácí mazlíček, ale také vhodný prostředek ke shánění chlapa.


Od překvapivého rozchodu Báry Jánové (31), kterou diváci znají ze seriálu Slunečná, s barmanem a příležitostným básníkem Vítězslavem Bečkou (26) uplynulo už pár měsíců a podle toho, co se šušká v Bářině okolí, už by mohla mít za muže, který jí zlomil srdce náhradu.


Její blízcí by to jistě uvítali, protože se po dalším nevydařeném vztahu, od kterého si mimochodem hodně slibovala, nemohla vůbec vzpamatovat. Dokonce přiznala, že navštěvuje terapeuta, protože to byla další rána, se kterou se nedokázala jen tak vyrovnat.


Uvídíme teď Báru s Tomášem častěji?

Proto si také pořídila roztomilého psíčka, aby nebyla tak sama, a prozradila, že s ním bude cestovat, aby si vyčistila hlavu a nabrala nové síly na randění.

Prozradily je pohledy?

Tedy alespoň tak to všem vehementně tvrdila. Ve skutečnosti je ale nejspíš všechno úplně jinak. Není to tak dávno, co se herečka objevila na tiskové konferenci k připravované divadelní hře Richard III. a samozřejmě nemohl chybět její čtyřnohý kamarád, kterému dala jméno Balů.

Ostatním zúčastněným ale nemohlo uniknout, že herečka doslova visela pohledem na hereckém kolegovi Tomáši Novotnému (36). Zalíbil se jí snad sympatický kolega a tak trošku sázela na to, že se chytí na jejího psa?

Proč by ne, nebyla by první ani poslední, kdo by takový fígl zkusil. A dost možná byla i úspěšná, soudě dle jejího spokojeného výrazu. Tomáš se sice snažil držet poněkud odstup, bylo však vidět, že ani ona mu není zcela lhostejní.

Bára si prý chtěla od mužů odpočinout, a tak si pořídila psa.

Tajemně mlží

Pokud by se ukázalo, že Bára s Tomášem opravdu tvoří pár, byla by to pro herečku jistě výhra. Novotný je velký sympaťák, který je v první řadě sice skvělým a velice činorodým hercem, v soukromí ale dává přednost manuální činnosti, rekonstruuje faru, věnuje se truhlařině, dokonce má i hrobnický kurz.

Zkrátka chlap, který se ve světě očividně neztratí.  Přesně to by podle všeho herečka potřebovala jako sůl. Tomáš se navíc nedávno svěřil, že je jeho velkou oporou jedna osoba, díky jejíž přítomnosti je svět hezčí, lepší a bezstarostnější.

Myslel tím snad Báru? Kolegové a přátelé by jí novou lásku z celého srdce přáli, a pokud by to byl právě Tomáš, o to víc. Jánová potřebuje někoho, o koho se může opřít, kdo jí dá pocit jistoty, ne partnera, který ještě neví, co od života chce, a teprve začíná.

Nechme se překvapit, s čím nakonec přijdou. Je pochopitelné, že po předchozích zkušenostech teď bude herečka nejpíš velmi opatrná, než znovu vykřičí do světa, že je zamilovaná. Rozchod, který sledují tisíce lidí, totiž bolí o dost víc než ten soukromý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden