Moje šťastná hvězda

Co manželům brání jít si svou cestou?

Manželství JANY BERNÁŠKOVÉ (40) a RUDOLFA MERKNERA (49) není ideální. S manželem si prý vůbec nerozumí a nemají nic společného. Proč spolu tedy zůstávají?


Deset let jsou herečka ze seriálu Co jste hasiči! Jana Bernášková (40) a producent Rudolf Merkner (49) spolu, nikdo však nechápe, jak se jim podařilo udržet vztah tak dlouho, když jsou každý úplně jiný.


Potvrzují snad pravidlo, že se protiklady přitahují, nebo na lásku už dávno rezignovali a fungují jen jako přátelé a rodiče. Neláká ale občas herečku najít si někoho, s kým by si přece jen trochu více rozuměla?


Je to totiž právě ona, kdo se údajně ve vztahu trápí. Zatímco Merkner rozdílnost povah nijak neřeší, jeho manželka jako by byla doslova posedlá tím, co je rozděluje. 


Dokáže se smířit se stavem svého manželství?

Znovu by si ji nevzal

Jsou prý tak moc jiní, že si nejsou schopni ani společně vybrat film. Na dovolenou chce jet každý jinam, jídla jedí naprosto rozdílná, vkus na auto, nábytek, módu – všechno je prý jinde. Když si tohle všechno prý Bernášková uvědomila, jímala ji hrůza.

Se svým šokujícím zjištěním hned běžela za svým mužem, aby zjistila, co si o jejich vztahu myslí on. „Ruda na mě koukal, jestli jsem blázen. Co to zase melu,“ uvedla Bernášková s tím, že jí prý řekl, že kdyby na začátku věděl, jak je komplikovaně strukturovaná, tak by do toho nikdy nešel. Lituje snad Merkner, že se dal dohromady právě s Bernáškovou?

Lezou si na nervy

Taková slova ale musela citlivou herečku hluboce ranit. Manžel Bernáškové už si prý zvykl, že je trochu praštěná. Stačí to ale ke spokojenému vztahu? „I my máme občas krizi a příšerně si lezeme na nervy, ale je třeba na vztahu makat,“ uvedla v minulosti herečka.

Zdá se, že udržet manželství funkční stojí dvojici spoustu sil. Znovu si prý uvědomila, že vztah je školou tolerance a trpělivosti, která nikdy nekončí. Proč se ale tolik snaží zůstat s manželem, se kterým si, jak tvrdí, vůbec nerozumí?

Možná že svou roli hrají děti, dcera Justýna (15), kterou má s bývalým s bývalým partnerem Davidem Drábkem (51), a syn Theodor (7). Nejspíš už nechce podruhé trhat rodinu, otázka je, jestli za pár let nebude litovat, že zůstala v manželství, kde zřejmě není úplně šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden