Moje šťastná hvězda

Co mezi sebou mají?

Začali spolu hrát před patnácti lety. Teď se po hodně dlouhé době potkali znovu na place a bylo vidět, že si navzájem chyběli.


Hvězdy Ulice Václav Svoboda (57)Jana Sováková (44) jsou nyní opět hlavními hrdiny, takže jsou na natáčení téměř denně. Pak se není čemu divit, že mezi sebou mají takový vztah, jaký mají.


Návrat kolegyně ho měl víc než potěšit.

Měl se ženit

Proslýchá se totiž, že si mají být blíž než kdekterá herecká dvojice. Jejich kolegové také začali spekulovat, zda spolu něco nemají, což oba důrazně odmítli. Už je to rok, co Václav oznámil, že se bude ženit.

Jenže ze svatby náhle sešlo. Co se stalo? Jeho partnerka přiznala, že se veselka posouvá kvůli epidemii. Svoboda se měl svěřit s tím, že si to na poslední chvíli rozmysleli.

Zamiloval se?

„My už jsme spolu tak dlouho, že už to ani horší být nemůže,“ prohlásil herec. A to ještě není jisté, zda s ní vůbec zůstane. Šušká se totiž, že se měl Václav do Jany pořádně zakoukat.

Jí navíc také nemá být lhostejný. Vzniká tu snad nová láska? Herec by si ale měl uvědomit, co má doma, a také to, že láska mezi kolegy málokdy funguje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden