Moje sladké tajemství

Co může zničit jejich manželství?

Mnoho lidí vyčítá herečce Evě Decastelo (42), kterou diváci znají mimo jiné ze seriálu Slunečná, že její herecký projev není moc uvěřitelný.

Jenže podle toho, co se povídá, to minimálně s manželem, scenáristou a spisovatelem Reném Decastelem (47), hraje na výbornou.

Sama prý má máslo na hlavě

Eva je podle vlastních slov šťastně vdaná a kudy chodí, tudy pěje na svého muže chválu. Až se ozývají hlasy, že trochu moc okatě. Že by se tím snažila něco zamaskovat? Když přijde řeč na nevěru, má Decastelo jasno v tom, že by nedělala unáhlené závěry.

S kamarádkami u kafíčka se asi baví o všem, třeba i o tom, kdo se jim v seriálu líbí.

„Vzhledem k tomu, že jsem máma, mám dvě super děti, nejlepšího manžela pod sluncem, a kdyby se, nedejbože, něco takového stalo, a já věřím, že je to sci-fi a nikdy se to nestane, tak bych odpustila a snažila se vztah udržet,“ říká a podle drbů, které se nesou hereckým prostředím, si vlastně dělá alibi, protože prý měla být sama svému muži nevěrná!

Co všechno před manželem asi ještě tají?

Co je v domě, není pro mě

Povídá se totiž, že i když o Reném tvrdí, že je tím pravým, měla blízko i k Lukáši Langmajerovi (40). Jak to mezi nimi nakonec tehdy dopadlo, se s jistotou neví, ale pikantní je, že se oba potkávají během natáčení Slunečné, ke které navíc Evin manžel píše scénář.

A pokud tenkrat došlo třeba i na něco víc, kdoví, jestli se v nich staré city neprobudí znovu. Přece jen, Eva je stále velmi atraktivní a spoustě mužů dokáže zamotat hlavu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden