Můj čas na kafíčko

Co napadne chlapa, když potká tu pravou?

Zajímá vás, jak a podle čeho muž pochopí, že právě poznal svou osudovou ženu?

Chcete se dostat muži do hlavy a zjistit, na co asi myslí při setkání s vámi? Jak se dá poznat, že jste pro něj opravdu tou pravou, kterou chce chránit, hýčkat, pečovat o ni a snést jí i modré z nebe? Jak vlastně uvažuje? A jaké myšlenky ho napadají?

Na co asi myslí chlap, když má pocit, že před ním stojí žena, na kterou možná čekal celý život? Vůbec na nic! Ví jen, že před ním stojí fascinujcí ženská, a na nic víc není schopen myslet!

Když se muž zamiluje, nejradši by splnil své vyvolené každé přání!

Bere vás takovou, jaká jste. I s případnými kily navíc, nedostatky a celulitidou, které řeší každá žena. Vše mu na vás připadá překrásné. Má vás rád ve všech podobách: když vstanete a jste rozespalá nebo nastrojená v nádherných šatech. Pokaždé je z vás okouzlený.

Splním jí každé její přání

Každý zamilovaný muž si přeje, aby jeho partnerka byla šťastná. Vše záleží na jeho možnostech. Může vás vzít do drahé restaurace nebo na vyjížďku lodí, ale city může vyjádřit i bez velkých gest.

Může se o vás starat, když jste nemocná, překvapovat vás drobnými dárky a sladkostmi. Projevovat vám pozornost a úctu. Těmito projevy hýčkání vám jasně dává najevo, že jste pro něj tou jedinou.

Udělám pro ni cokoli na světě

„Jsem rád, že mi moje minulé vztahy nevyšly,“ napadne muže, když si při setkání s vámi uvědomí, že vy jste ta pravá.

Nebude si už stěžovat, jak k ničemu byly vztahy, které měl před vámi, ani nebude omílat příběh, jak ho ta potvora před vámi opustila.

Nad milostnou historií zavře vodu. Bude rád, že byla. Díky zkušenostem a lekcím, které dostal, se připravoval na setkání s vámi. Díky nim už dobře ví, co si žena přeje a jak ji dělat šťastnou.

Děkuji osudu, že jsem ji potkal

Příčina, pro kterou vás potkal, může mít různá jména. Někdy ani nejde pořádně vysvětlit, jak jste se vlastně seznámili. Nicméně došlo k tomu. Každopádně pokud jste pro něj ta pravá, muž ve svém srdci jednoznačně děkuje osudu za to, že vás potkal.

Když muž miluje, projevuje lásku činy. Když budete moudrá, můžete činy svého partnera ovlivnit. Na tom, jak moudře a žensky to budete dělat, záleží štěstí vás obou.

Nesmím to zkazit? To ho nenapadne

Už jste někdy viděla v očích chlapa strach, že udělal něco, co neměl? Nemyslete si, muž si dokáže dělat starosti i s tím, že třeba neprojevil dost rychlosti v rozhodování. Protože nikdo není dokonalý.

Mějte ho ráda takového, jaký je. A řekněte mu to. Pokud vás pokládá za tu pravou, bude se vás pořád snažit něčím překvapovat. Pokud mu něco nevyjde, snažte se ho podpořit. Aby se nebál, že váš vztah může i takový jeho malý nezdar či selhání změnit k horšímu.

Ona je důležitější, než jsem já

Myslíte si, že muž, který žije dlouho sám, sní o tom, že se hned ožení s novou ženou? Tak to opravdu těžko! Chlap nesní ani o krásném domě a novém gauči. Až do chvíle, kdy potká tu pravou, s kterou se rozhodne spojit svůj život, si užívá svůj klid, svobodu a koníčky.

Tak prosté a jednoduché to je. Až když potká ženu svého života, začne chápat, že teď se musí starat o naplnění přání a potřeb vás obou.

Kvůli ní se budu snažit víc

Když chlap potká tu pravou, ví, že musí vyvinout daleko víc úsilí, aby dosáhl svých cílů. Jste náhle středem jeho vesmíru a on si přeje, abyste na něj byla pyšná. Bude se vám chtít předvést v tom nejlepším světle. Dívejte se na něj pozorně.

Jestliže mu při pohledu na vás září oči a vnímá vše, co říkáte, znamenáte pro něj všechno. Neříkejte mu, že vše sama zvládáte. Naopak. Chce, aby se vedle vás cítil jako silný chlap, který dokáže splnit každé vaše přání...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden