Moje šťastná hvězda

Co nejvíc sluší českým ženám s kyprými tvary

Jak se oblékat, abyste byly šmrncovní dámy?

Máte pocit, že vám nic nesluší a že ve všem máte boky jako skříň? Tak se honem začněte mít ráda a věřte, že i nějaké to kilo se dá velice hezky skrýt.

Nebuďte nešťastné, vždyť většina mužů má ráda lehce kypré ženské tvary. Přestaňte mít strach ze zajímavých vzorů, ale rozhodně se vzdejte elastických materiálů a raději je někomu darujte a sáhněte po lehkých a splývavých. Vyřaďte z šatníku proužky na šířku.

Podívejte se do zrcadla

Nebojte se, nebude následovat sebemrskačství, ale musíte se zařadit do jednoho ze tří skupin typů postav. Jste jablko, hruška, nebo přesýpací hodiny? Hruška je postava s širšími boky a budou jí sedět šaty, které zakrývají dolní partie a poutat pozornost budou ty horní. Šaty by měly mít A střih, který se směrem dolů rozšiřuje. Mohou mít i holá záda nebo větší výstřih. Velmi špatnou volbou by byly pouzdrové šaty. Jablko se nechce chlubit svým širším pasem, což skvěle vyřeší korzet se splývavou nebo širší sukni. Dobrou volbou jsou i šaty empírového střihu, kdy sukně začíná už pod prsy. Nad nařasenými šaty nikdy nestojí za to ani přemýšlet.

Složitější, ale řešitelné

Máte-li širší boky, výraznější ramena i silnější ruce, je vaše postava označována jako přesýpací hodiny. Výběr vhodných šatů je sice trochu složitější, ale splývavé materiály s A střihem budou pro vaši postavu skvělou volbou. Vršek šatů by měl být méně nápadný a doplňte je šálem v barvě šatů. Velmi špatnou volbou by byla holá ramena a kabátek s vycpávkami ani neoblékejte. Barvy pro plnoštíhlé ženy Černá je sice elegantní a opticky opravdu zmenšuje, ale oddané jí rozhodně být nemusíte, vždyť na druhé straně přidává roky. Všechny tmavé odstíny zeštíhlují, ať je to tmavomodrá, antracitová, bordó nebo tmavozelená. Pokud se přece jen pro černou rozhodnete, zkuste ji kombinovat se zářivými barvami topů doplněnými barevnou bižuterií. Rozhodně plnoštíhlým kráskám prospěje, pokud se rozhodnou pro kombinaci jedné barevné plochy, kterou opticky oddělí od druhé.

Zdůrazňujte přednosti

Nebojte se světu ukázat své přednosti a elegantně zakryjte nedostatky nějakou rafinovaností. Zdůrazněte výstřih ve tvaru hlubokého véčka, který až magicky prodlouží váš krk. Dekolt je vaše výkladní skříň, kam patří kvalitní bižuterie, a nemusíte se bát skutečně velkých a nápadných kousků. Velice zajímavým doplňkem mohou být šátky. Co takhle podpatky? Prodlužují nohy a dokážou podtrh nout celý outfit, ale noste je pouze, pokud se v nich cítíte pohodlně. Ty na klínku jistě ocení i ty největší odpůrkyně podpatků.

Nabídka je pestrá

Mnohé ženy házejí flintu do žita, protože v obchodech vídají oblečení pouze na štíhlé dámy. Mnohdy záleží i na střihu. Například tuniková halenka se střihem do písmene A, která zakryje nedostatky, se prodává i v řetězcích, které mají maximálně velikost 42. A zkuste internetové obchody, kde mají výběr i větších velikostí (např. Cellbes nebo Bonprix). Je to pohodlné a oděvy zde jsou slušivé

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden