Můj čas na kafíčko

Co nesmí chybět v péči o pleť?

Kromě klasické kosmetiky se vám bude jistě hodit pár zázraků, které oživí líčení. To bude odteď zábavou, ale i efektivním zkrášlením. Tady je několik rad a tipů.

Nemusíte se stále dokola líčit těmi stejnými přípravky. I když vám totiž skvěle vyhovují, není od věci si jednou za čas takové přípravy na večírek nebo do práce trochu ozvláštnit. Čím?

1. Pudr trochu jinak

Vyzkoušejte letos na svůj obličej něco jiného. Dejte vale starému pudru a kupte si už navždy jedinečné pudrové perly. Jejich největší výhoda spočívá v tom, že můžete odstín pudru přizpůsobovat momentální barvě vaší pokožky podle opálení tak, že z něho některé barevné kuličky jednoduše vyndáte. V drogerii nesahejte hned po prvním kousku, ale vyberte si z několika provedení právě ten, který vám bude nejvíce sedět. V podobném provedení si můžete pořídit i růž na tváře.

2. Hydratujte svoje rty

Maska na obličej je naprostou klasikou. Dokonce i maska na poprsí nebo břicho se objevuje na pultech obchodů stále častěji. Slyšela jste už ale o hydratační masce na rty? Nejspíš asi ne. Je nyní potřeba to urychleně napravit. Stačí prostě hydratační masku přiložit na očištěné rty a čekat na zázračné zvláčnění.

3. Holení rychle a snadno

Pro mnoho žen je stálé holení především v letních měsících naprostým očistcem. Existuje ale řešení, jak nestrávit ve sprše příliš mnoho času. Stačí si na nohy nastříkat speciální depilační pěnu nebo krém, který chloupky naruší, a ony potom samy odpadnou. Obyčejná ostrá žiletka tak ani nebude potřeba.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden