Můj čas na kafíčko

Co o vás prozradí PRSTEN?

Můj čas na kafíčko

Nosíte ráda šperky? A co znamená nošení prstýnků na jednotlivých prstech?

Ženám se líbí krásné šperky. Prsteny jsou oblíbenou ozdobou a pro každou z nás mají zvláštní význam. Odpradávna jim byla také připisována kouzelná moc a sloužily i jako ochranné amulety pro štěstí.

PALEC: Pod vládou Marsu

Prsten na palci je poněkud nepohodlný, přesto v poslední době poměrně oblíbený. Znamená pocit výlučnosti, samostatnosti a originality. Asi proto je nošení prstenu na palci doménou především mladých lidí hledajících vlastní životní cestu.  Majitel prstenu nošeného na palci bývá energický a také často vznětlivý.

Bývá to přímá, bojovná a agresivní osobnost, vždycky tvrdě trvající na svém. Zároveň dobře zná svá plus i minus a navléká-li prsten na palec, snaží se zmírnit svůj temperament. Může být také znamením lesbické lásky. Prsten na palci pravé ruky ukazuje na lesbičku, která je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden