Moje sladké tajemství

Co o vás prozradí zaťatá pěst?

Víte, že kromě čar ve vaší dlani, lze o vaší povaze dost vyčíst i z toho, jak vypadá vaše zaťatá pěst? Zatněte rychle pěst a podívejte, kde je palec a kde ostatní prsty.

Pokud vaši pěst sevřete takto, jste ten typ, který je pro druhé vždy nablízku, aby pomohl i za cenu, že obětuje své potřeby a vynaloží do tohoto jednání téměř veškeré své úsilí. Dejte si však pozor na lidi kolem vás, aby této vlastnosti nevyužívali.

Také máte rádi dobrodružství, vyhledáváte nové zkušenosti a nepoznané věci. Jen tak sedět doma? Na to vás neužije, což z vás také dělá netrpělivého člověka. Palec překrývá prsty Jste velmi komunikativní a neberete si servítky.

Co na srdci, to na jazyku, což je vlastnost, které si na vás vaši známí a přátelé váží. Ke svému životu potřebujete chválu a to, aby vás někdo neustále povzbuzoval. Vaší kladnou vlastností je smysl pro humor, který je opravdu vytříbený a jen tak někoho neomrzí.

Velmi vám také záleží na tom, co si o vás druzí lidé myslí a podle toho také jednáte a o svých krocích dlouze přemýšlíte. Palec pod prsty Jste spíše introvert a potřebujete mít svůj klid. Jste sice přátelská osoba, ale nejste příliš komunikativní.

Sice nemáte příliš přátel, zato ti, kteří se pohybují ve vašem kruhu, jsou ti praví a vy jim věříte. Na ostatní působí váš klid léčivě. Když se do něčeho pustíte, opustíte to, až když je to dokonalé, což má za následek, že na sebe kladete příliš vysoké požadavky, které se vám občas nepovede splnit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden