Moje šťastná hvězda

Co prozrazují vaše ruce

Osud v dlaních

Pokud čekáte, že se dozvíte, kolika let se dožijete, asi se dočkáte zklamání. Dozvíte se však, co vypovídají ruce o charakterových vlastnostech vašich známých nebo vás samých.

Častou otázkou je, kterou ruku ke čtení používat. Odpověď zní – obě. Každá dlaň totiž vypovídá o něčem jiném a vzájemně spolu souvisejí. U praváků hovoří jejich pravačka o tom, jaká je realita, jak je vidí druzí, levá dlaň prozrazuje, co si o sobě v daných oblastech myslí a jak by byli rádi okolním světem viděni.

Prsty, které odhalují citlivé lidi

Dlouhé, kostnaté ruce patří většinou lidem se sklony k činnosti vyžadující přesnost a citlivost, např. hodinářům. Atletické, střední, pevné ruce mají většinou ambiciozní lidé s bojovnou povahou.
Pyknické, malé, měkké patří většinou drobným lidem s rychlými reakcemi, kteří mají rádi jídlo, pohodlí a většinouse těší dobré náladě a oblíbenosti ve společnosti.

Máte ukazováček jako diktátor?

Malíček vypovídá o komunikačních schopnostech, prsteníček o vztahu ke vzdělání a umění, prostředníček hovoří o vztahu k sobě samému, ukazováček prozrazuje schopnost sebeprosazení, palec vytrvalost a vůli. V případě, že je délka některého vašeho prstu jiná než průměrná, znamená to, že v dané oblasti, kterou prst reprezentuje, máte zvýšené nebo naopak snížené schopnosti. Například Stalin měl ukazováček delší než prostředníček, tedy jeho dominance a schopnost prosadit své názory byly nadprůměrné. Důležité je i zakřivení některého z prstů. Může znamenat problémy v jednotlivých oblastech. Např. nepravidelný malíček na vás prozradí, že nejste zrovna silní v komunikaci s okolním světem

Důležitá je i pružnost palce

A konečně pružnost posledních článků prstů představuje jistotu a stálost v oboru, který prst reprezentuje. Např. lidé s nadměrnou pružností posledního článku palce bývají i velmi pružní ve svých názorech a nemívají příliš pevnou vůli. Nevíte, jak takový palec vypadá? Zkuste ukázat palcem tzv. jedničku. Palec napněte. Pokud se ohne do fajfky, je pružný. Jestli zůstane vzpřímený, prozrazuje o vás, že jste stálí a konzervativní. neradi máte změny, na druhou stranu je na vás spolehnutí. Jen si dávejte pozor, aby této jinak bohulibé vlastnosti ostatní příliš nezneužívali. Když znají symboliku prstů, budou ve vás číst snadno jako v knize

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden