Moje šťastná hvězda

Co se mu stalo během natáčení?

Chvíle strachu má za sebou LUCIE BENEŠOVÁ (47). Její manžel TOMÁŠ MATONOHA (50) totiž údajně během natáčení soutěže zkolaboval.


Osud zřejmě výstražně zvedl svůj ukazováček, aby si herec Tomáš Matonoha (50) uvědomil, že práce není všechno a je potřeba se trochu šetřit.


Nezvládl to


Moderátor oblíbené soutěže Co na to Češi se svěřil, že se mu udělalo během natáčení zle a musel vyhledat odbornou pomoc. Okamžitě se začalo spekulovat o tom, co moderátorovi vlastně bylo. Podle prvotních zpráv se mělo jednat o problémy se srdcem.


Herečka si uvědomila, že během chvilky se jí může změnit celý život.

Dostal snad přetížený Matonoha infarkt? A jak prožívala chvíle nejistoty a obav jeho manželka Lucie Benešová (47)? Matonoha prý často zapomínal, že už mu není dvacet a jeho tělo tudíž nezvládne stejnou zátěž jako dřív. Odmítá si připustit, že stárne, a zároveň se nechce vzdát role živitele rodiny, proto se údajně honil jako hladový pes a nedopřál si příliš volna.

Vzdá se některých kšeftů?

Nedávné zdravotní problémy jej ale přiměly konečně se zamyslet a trochu zpomalit. Nebo to tak alespoň zprvu vypadalo. „Když jsem dotočil poslední díly soutěže Co na to Češi, skončil jsem na EKG. Měl jsem problémy s tlakem,“ přiznal se herec, který byl na vyšetření se srdcem.

Tato událost Matonohu i jeho manželku opravdu vyděsila a rozhodli se prý udělat v životě celou řadu změn. Moderátor přislíbil, že se o sebe začne starat. Po incidentu, který nemusel skončit vůbec dobře, uvedl, že má ke svému zdraví už úplně jiný přístup. Je to ale pravda?

Zároveň se totiž pochlubil, že v současné době pracuje na třech nových projektech, točí film a něco pro televizi. Kromě toho se spolu s celou rodinou stal tváří velké kampaně zdravotní pojišťovny. A to opravdu na volnější režim ani zdaleka nevypadá. Co se ještě musí stát, aby lékařům začal moderátor konečně naslouchat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden