Můj čas na kafíčko

Co se skrývá za dokonalým manželstvím Morávkové?

Oblíbená herečka Dana Morávková (45) budí představu spokojené manželky v ideálním vztahu se svým manželem, známým režisérem Petrem Maláskem (52). Je tomu ale skutečně tak? „Jsme spolu už přes jednadvacet let, máme podobný smysl pro humor a řešíme spolu absolutně všechno.

Nejsem jako moje postava Zdena z Ordinace. Kdybych žila s princem, tak bych s ním chtěla zůstat do smrti,“ rozplývá se Dana a zatím to vypadá, že přesně tím se také v osobním životě řídí. Bere snad svou roli jako odstrašující příklad? Nestojí za jejich idylkou spíše fakt, že jak jeden, tak druhý, jsou pracovně tak zaneprázdnění, že se doma skoro ani nepotkávají?

Odmítá jeden kšeft za druhým!

Má manžela, rozjetou hereckou kariéru a čerstvě dospělého syna Petra (18). Jak tohle všechno známá herečka stíhá? Musela se zamyslet nad tím, co je pro ni nejdůležitější a začít svou práci trochu redukovat. „Nabídek mám hodně a opravdu si vybírám. Většinu z nich odmítnu,“ přiznala sama. Má snad strach, aby se její manželství vinou hromady pracovních závazků nerozpadlo? V nekonečném seriálu Ordinace má teď sice pauzu, ale i tak jí zabírá čas občasné hostování v zábavných show jako třeba Tajemství těla, kde byla návštěvou herců a bavičů Martina Dejdara (52) a Petra Vacka (52) či vedení jednoho z týmů vědomostní soutěže Kdo to ví?, kde si podle důvěryhodného zdroje přijde až na padesát tisíc za jeden vysílaný díl. O peníze tedy nouzi rozhodně nemá.

V show Tajemství těla byla prvním hostem.

Od koho si nechává diktovat?

I přesto, že si jako sebevědomá a hojně obsazovaná herečka může vybírat, řadí se spíš mezi celebrity, které drží na place pusu a krok. „Patřím mezi herce, kteří se řídí tím, že maminka a režisér mají vždycky pravdu,“ přiznává se smíchem Dana. Takže s nečekaným zvratem, který ji teď ve sledované Ordinaci údajně čeká, nemá vlastně nic společného. „Já jsem teď s tím hokejistou v Americe. Ale vracet se budu cobydup,“ prozradila sama herečka a vypadá to, že se bude na co těšit! Dana totiž začne znovu natáčet už v dubnu! Naruší to nějak její rodinný či milostný život?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden