Můj kousek štěstí

Co si počne Sara Sandeva se záletníkem?

Sara s partnerem nyní natáčí nový seriál, tam si ho jistě dobře ohlídá.

Může krásná Sara Sandeva (26) svému partnerovi Jakubu Prachařovi (40) věřit? Stále častěji se ozývají hlasy, ať si na něj dá pozor.

Rovněž jeho bývalá manželka Agáta Hanychová (39) upozorňovala, že je herec a moderátor kvítko z čertovy zahrádky, jenomže ta má sama tolik másla na hlavě, že ji nikdo nebere vážně. Sama prý také nebývala vždy věrná a dávný milenec Sámer Issa (38) o ní ještě k tomu dost nevybíravě prohlásil, že je alkoholička.

Prachař má pro modelky slabost, v těchto vodách kdysi lovil.

Románek?

Ale zrovna v případě Prachaře se svérázná rebelka možná nemýlí. Šeptá se totiž, že se Jakub během natáčení filmu Jedeme na teambuilding zakoukal do nejkrásnější dívky roku 2023 Justýny Zedníkové (21), která ve filmu dostala jednu z větších rolí.

„Byl to neskutečný zážitek, dala bych si to celé znovu,“ prohlásila půvabná blondýnka. Mluvila skutečně jen o filmování, nebo především o tajném románku se zadaným Prachařem? O tom se nyní hojně spekuluje a těžko říct, zda na to má půvabná Sara nervy. Spíš asi ne.

Mazej domů!

Když šel její partner natáčet pořád Máme rádi Česko, jehož hostem byla právě Zedníková, udělala mu Sandeva svačinu a k ní přidala papírek s textem: „S nikým se v práci nebav a mazej hned domů.“ To nesvědčí o tom, že by ve vztahu panovala kdovíjaká důvěra.

Je všeobecně známo, že fešák Jakub se paním a dívkám líbí, fanynky se mu vrhají k nohám. A ukazuje se, že i kolegyně. Co si půvabná Sara s tímto faktem počne? Možná si řekne, že takové nerváky nemá zapotřebí, a pošle svůdníka k vodě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden