Moje šťastná hvězda

Co si zase vymyslel?

Celý život ho trápil mindrák z vypadaných vlasů, proto nosil samé šátky a čepice. S tím ale zpěvák definitivně skončil. Bohuš Matuš (47) nestačí své okolí překvapovat.


Před několika dny totiž vyhlásil do světa, že si nechal vytetovat vlasy. Za pár týdnů bude stát se svou milovanou Lucinkou (17) před oltářem, a tak asi chce vypadat co nejlépe. Pomůže to ale?


Bohuš Matuš a přítelkyně Lucinka. Kvůli ní je schopný naprosto všeho.

Už ji nepřitahuje?

Protože je mezi nimi třicetiletý věkový rozdíl, tak se Matuš asi pomalu začíná bát, aby se jeho láska neohlédla po mladším partnerovi. To je prý ten důvod, proč si nechal na své pleši dotetovat malé vlásky. Myslí si snad, že svou milou začne víc přitahovat?

Některým z jeho přátel se to ale moc nepozdává. Podle nich je celý jejich vztah divný a mají mít strach, aby ho mladá dívka do budoucna jen nevyužívala. Zpěvák ale nechce o ničem takovém ani slyšet.

Bohuš je momentálně téměř bez příjmů a celou domácnost, v současné době prý platí Lucinka.Té se má moc dařit na sociálních sítích, kde dostává jednu spolupráci za druhou, za což má mít slušný balík peněz.

Kdo to financuje?

Začalo se ale spekulovat, kdo muzikálovému zpěvákovi celou tuhle legraci zaplatil. Podle našich informací se má jednat o reklamu tetovacího studia, tudíž ho to nejspíš nestálo ani korunu.

Nejprve si nechá zaplatit veselku, teď zase neexistující vlasy. Co přijde příště? Lidé už mají být zděšeni, co si do budoucna zase vymyslí. A že se toho v jeho případě určitě najde víc než dost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden