Můj kousek štěstí

Co takhle sluníčko v tubě?

Opalováním riskujete, zkuste krém.

Opékání na slunci je nejen nezdravé, ale přispívá i ke stárnutí pokožky a tvorbě pigmentových skvrn. Jenže pleť políbená sluncem vypadá tak hezky…

Opálení nám sluší a lehce bronzová barva skryje i některé nedokonalosti pokožky. Jak ji ale získat, aniž bychom se zbytečně vystavovali rizikům? Naštěstí je tu snadné řešení – samoopalovací prostředky.

Není třeba se jich bát

Možná jste je už dříve vyzkoušeli a zavrhli – pokožka byla flekatá, nepřirozeně oranžová a někdy s podivnou „vůní“. Pokrok jde ale dál a i ve sféře "samoopalováků" se hodně změnilo.

Dnes si můžeme vybírat z množství přípravků, které fungují skvěle a výsledek vypadá přirozeně. Jsou i varianty pro citlivou pokožku, téměř celé na přírodní bázi.

Krémy, pěny, vody

Samoopalovací přípravky jsou k dispozici v různých konzistencích a odstínech, záleží jen na vás, co vám bude víc vyhovovat. Klasické jsou krémy, které mívají mastnější složení, takže trvá trochu déle, než zaschnou. Takový vyšší level jsou pak krémy pro postupné opálení.

Výsledek po první aplikaci je vidět po pár hodinách, pak je potřeba denně nebo obden pokračovat až do požadovaného odstínu pokožky. Zkusit můžete samoopalovací pěnu – je nemastná, lehká, dobře se roztírá a díky tzv. vodicí barvě hned uvidíte, pokud jste ji třeba nerozetřeli dobře. Podobně se pracuje se samoopalovací vodou ve spreji.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden