Můj kousek štěstí

Co Tatianě Vilhelmové zničilo kariéru?

Do další televizní show herečku Tatianu Vilhelmová (38) už nejspíš nevezmou. Tohle chování jí totiž asi podruhé nikdo trpět nebude!

V oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas byla herečka Tatiana Vilhelmová jako zpěvačka jednou z nejvýraznějších osobností, to se jí rozhodně upřít nedá. Ne, že by Vilhelmová byla do té doby považována za podřadné kumštýřky, ale na pódiu televize Nova všem doslova vyrazila dech svým talentem, a to nejen hereckým, ale i pěveckým.

"Věděli jsme, že Vilhelmová je skvělá herečka, ale netušili jsme, že je tak vynikající zpěvačka. Mohla by se tím živit," klaněli se jejím dovednostem lidé z publika. A tahle slova jen potvrzujeme.

Báječně vystřihla třeba britskou hvězdu Adele s písničkou Send My Love nebo Barbaru Streisand s písničkou Tell him v duetu se svým přítelem Vojtou Dykem (31) v dámském kostýmu, s nímž song zakončila vášnivým polibkem.

Nadšený potlesk a ovace ve stoje si Tatiana opravdu zasloužila. Jenomže zatímco diváci ji opěvují, podle zákulisních informací si mezi svými kolegy a kolegyněmi nezískala zrovna přízeň. Proč? Vždyť působí tak sympaticky! Rozhodli jsme se tomu tedy přijít na kloub.

Proč si nadělala nepřátele?

Jak se zdá, Tatiana si je své výjimečnosti a dovedností dobře vědoma a chce, aby se s ní podle toho zacházelo - jako s královnou a sama si mohla poroučet a diktovat. Podle mnohých prý Vilhelmová není týmovou hráčkou a netáhne s partou za jeden provaz.

Její kolegové prý byli už několikrát svědky toho, že si vydupávala své podmínky a několikrát měla i naštvaně odejít ze zkoušky, když nebylo po jejím. Údajně Vilhelmová vyžaduje, aby se ní jednalo jako v rukavičkách.

"Hraje si na příšernou hvězdu. Ale opravdu příšernou," definoval svérázně svůj pohled na herečku člen štábu s tím, že Vilhelmovou kvůli jejímu nadřazenému chování nemůže vůbec vystát..

"Šéfka a producentka projektu Simona Matásková soutěžící poprosila, aby byli veselí, dělali fórky, aby byl pořad zkrátka vtipný. Jenže Vilhlemová hned udělala scénu, že není žádný kašpar a že ze sebe blbce dělat nebude," pokračuje informátor s tím, že se z placu někdy dokonce ozýval i křik.

Je to snad s Vilhelmovou opravdu tak vážné? Nebo jde jen o osobní antipatie dotyčného? Jak se ale zdá, není to jediný člověk, kterému Vilhelmová leží v žaludku. "Je to tak, dělá problémy. Skoro nikdo ji tady nemá rád," potvrdil další pracovník z televize, který asistuje při natáčení.

Pokud je tomu ale opravdu tak, pro Tatianu by mohla být účast v Tváři fatální a ošklivě jí pokazit kariéru. Co když herečce s pověstí problémové náfuky už práci nikdo nenabídne?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden