Moje šťastná hvězda

Co ti dva mezi sebou asi mají?

Rozbije kolegovi nový vztah, nebo bude jejich románek probíhat v utajení?

Mezi ELIŠKOU KŘENKOVOU (31) a VINCENTEM NAVRÁTILEM (24) očividně přeskočila jiskra. Problémem však je, že je herec momentálně zadaný.


Talentovaná herečka patří už léta mezi vyhledávané tváře a o nabídky nemá vůbec nouzi. Když ale Eliška Křenková (31) získala roli v právě vysílané kriminální komedii Boží mlýny, zřejmě ani netušila, jak moc by to mohlo změnit její život.


V projektu hraje po boku syna herečky Veroniky Žilkové (59) Vincenta Navrátila (24), který o sobě rovněž dává v poslední době hodně vědět. A jak už tak někdy na natáčení bývá, mezi herci to občas dokáže pořádně zajiskřit. Právě to se mělo stát i těmto dvěma hvězdám.


Jeden v druhém měli najít velké zalíbení, i když jsou oba úplně rozdílní.

Má slabost pro kolegy?

Už delší dobu se říká, že éterická herečka měla mít pletky se svým kolegou a velkým kamarádem Jiřím Mádlem (34). S tím se měla seznámit už před lety, kdy si spolu zahráli v komedii Rafťáci. Jenže bystrému oku neuteklo, že si společně poměrně často dali nějaké to dostaveníčko, které však nemělo být pouze přátelského rázu.

Oba ale o svém vztahu vždy zarytě mlčeli. V roce 2019 dokonce spolu dorazili na předávání Českých lvů, avšak ani tehdy se nepodařilo zjistit, co ti dva mezi sebou vlastně mají.

Asi nejznámější románek ale Křenková prožila se slavným sukničkářem Jiřím Langmajerem (54), a to dokonce v době, kdy už randil s Adélou Gondíkovou (47). Fotografové je tehdy načapali při večeři a nemělo zůstat jen u jedné. Pak měla mít několik milenců, vždy se ale snažila urputně tajit jejich identitu. V současné době by ale měla být sama.

S hercem a režisérem mají být jen dobří přátelé.

Podlehla i jemu?

To Vincent Navrátil se naopak nikdy svými vztahy moc netajil. Několik let randil například s kolegyní Sabinou Rojkovou (23), nyní má být ve vztahu s jistou studentkou Anetou a jejich lásku dává na sociálních sítích často na odiv. A podle všeho je to vážné.

Mladý herec zdědil povahu po své mamince, rozhodně to není ten typ člověka, co by jenom seděl v koutě a čekal, co se mu namane. To Eliška je prý jeho pravý opak. A zřejmě to jí na něm tak imponuje. Na place si měli údajně víc než rozumět a erotické napětí se mělo dát vyloženě krájet. Ne nadarmo se říká, že se protiklady přitahují.

Jsou v kontaktu

Od natáčení uběhlo ale už několik měsíců, podle našich informací se však ti dva mají stále tajně stýkat. Navíc jsou prý i v kontaktu ohledně seriálu, který zrovna běží v televizi.

Zajímavé ale je, že když jim někdo položí otázku ohledně jejich spolupráce, dělají, že nic neslyšeli, a navzájem o sobě nemluví. Kdyby mezi nimi nic nebylo, asi by jim nedělalo problém říct o tom druhém pár milých slov. 

Všechno tají

Jestli v sobě opravdu našli zalíbení, budou se to asi snažit tajit co nejdéle. Přece jenom Vincent je zadaný, ona si chrání své soukromí. Eliška má na muže obrovský vliv, a aniž by sami chtěli, vždy jí podlehnou. A to se nejspíš stalo i nyní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden