Moje šťastná hvězda

Co udělá pro novou roli?

Není to tak dávno, co Lucie Benešová (47) sklidila pořádnou kritiku za své reklamy a spolupráce na sociálních sítích.


Těžko říct, zda to chtěla některým, zejména mužským příznivcům vynahradit, před pár dny totiž její fanoušky nečekala překvapivě žádná propagace produktu, ale pořádně žhavá fotka. Chtěla se ale opravdu je pochlubit, nebo jde jen o marnou snahu upoutat pozornost?


Neskutečně jí to sluší


Samozřejmě nic ve zlém. Lucie je nádherná žena a za ta léta neztratila ani špetku ze svého sex-appealu, očividně ho má dokonce i víc než kdysi. Snímek v sexy oblečku dominy se sice povedl a bylo z něj na první pohled patrné, že se herečka připravuje jen na další z divadelních rolí, někteří její sledovatelé ale mají jasno – touží po velké roli!


Chtěla by další seriál?


Není totiž tajemstvím, že Lucie vždy sklízela mnohem více úspěchů na prknech, která znamenají svět, než na televizní obrazovce. To se změnilo až v posledních letech.


Jenže zatím to vypadá, že po skončení Slunečné nemá takzvaně do čeho píchnout. A co si budeme nalhávat, takový typ seriálů je doslova zlatým dolem. Doufá snad, že si ji takhle někdo z tvůrců všimne a obsadí ji? Těžko říct, dá se ale předpokládat, že tak okatě by to Benešová asi určitě nedělala. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden