Můj čas na kafíčko

Co vás čeká v roce 2019?

BERAN

Láska

První polovinu roku se Berani mohou těšit  na samé úspěchy a bude se jim dařit. Druhou polovinu roku se musí mít více na pozoru, jejich dosavadní partner může začít žárlit. Musí si dát pozor na přecenění svých sil a rozhodně nehonit více zajíců současně.

Zdraví

Berani se mohou těšit na výrazné  zlepšení svého zdraví. Do konce léta jim bude konstelace planet velmi nakloněna. Od podzimu by se měli mít už ale na pozoru. Následující roky pro ně budou ve znamení zkoušky toho, co na sobě v tomto roce 2019 všechno udělali a vylepšili.

Peníze

Mnohé pracovní aktivity se jim vydaří. Berani by měli využít hlavně první poloviny roku, od podzimu by se měli mít na pozoru, stáhnout se ve všech riskantních počinech a vyčkat na příznivější období. Při jednáních by měli více kontrolovat a prověřovat.

BÝK

Láska

Nic nebude tak, jak si Býci ve svých divokých snech o životních partnerech představovali. Minulý rok jim přinesl šance vyřešit své problémy, ale tento rok bude pro jejich vztah zkouškou, nakolik jsou jejich city stálé a také jak je kvalitní jejich partner.

Zdraví

Býci budou pod větším náporem, budou na ně kladeny zvýšené požadavky, a to v mnoha směrech zároveň. Z toho všeho mohou pramenit také drobnější zdravotní problémy, které by ovšem Býci neměli podceňovat a naopak jim předcházet správnou výživou, odpočinkem a relaxem.

Peníze

Budou úspěšní za předpokladu, že půjdou nekompromisně za svým cílem, nenechají se nikým ze své  cesty  odradit a využijí příznivé konstelace planet k prosazení svých smělých cílů. Zejména tvrdohlavosti a ne- ústupnosti, jež jim propůjčí skvělé postavení Saturnu s Plutem.

BLÍŽENCI

Láska

City vám budou dělat v tomto roce těžkou hlavu. Bude to krize, o kterou se postará napjaté postavení Jupitera, ale bude záležet jen na vás a vašem partnerovi, jak se s ní vypořádáte. Rozhodně nebude třeba se rozcházet, pálit mosty nebo se rozvádět.

Zdraví

Napjaté postavení Jupiteru ze Střelce varuje Blížence před možnými komplikacemi. Jejich zdraví se dostává do ohrožení – zejména od jara do podzimu, kdy bude konstelace kulminovat. Přes všechny potíže nad nimi ale podrží ochrannou ruku Černá Luna ze znamení Vodnáře.

Peníze

Blíženci si nebudou moci příliš vybírat ani prosazovat své smělé zájmy. Měli by spíše zaujmout pozici mrtvého brouka a vyčkávat, až přijde doba vhodnější k vylepšení pracovní pozice nebo k novým zdrojům příjmů. Také by měli více dbát na pracovní morálku a zbytečně se nehádat.

RAK

Láska

V citových záležitostech lze očekávat velký boom, zvlášť u mladších Raků. Ti se mohou těšit na renesanci svého starého vztahu nebo na potkání partnera svých snů v novém sexy podání. Raci starší by se měli mít na pozoru hlavně před selháním své mužné síly.

Zdraví

Raci se mohou těšit na zásadní vylepšení svého zdraví. Postavení Saturnu je doslova potlačí k nutnosti důležitých změn jejich životosprávy. Raci ke změnám nebudou příliš nakloněni, a tak budou osudem postrčeni nejspíš nějakým drobnějším zdravotním problémem.

Peníze

Čekají je zásadní, příznivé pracovní změny. Pro podnikatele to znamená velkou expanzi a také rozšiřování svého působení v dalších místech. Ti, kteří jsou už dlouho bez práce nebo nejsou v zaměstnání spokojení, mohou očekávat konečně úspěch nebo ocenění svých schopností.

LEV

Láska

V lásce budete neporazitelní. Konstelace Lvům slibuje, že získají s malou námahou nebo dokonce se žádnou partnera svých snů, po kterém dávno touží a dosud neměli úspěch. Osud a souhra náhod to sama učiní za vás, aniž byste se museli namáhat.

Zdraví

Lvi si v tomto roce hodně polepší. Pokud je dosud trápily nějaké otravné zlozvyky, kterých se nedokázali zbavit, pak v roce 2019 bude ta pravá doba. Vhodný čas bude k zásahu do životosprávy, bylo by dobré nasadit úspěšnou dietu, změnit jídelníček, začít sportovat a žít jinak.

Peníze

V tomto roce budou jako ryba ve vodě, nebo spíše pořádný žralok. Pracovně se jim bude tak dařit, že to bude až neuvěřitelné. Vhodná doba bude také klidně ke zvlášť riskantním činům nebo dokonce k hazardním kouskům. Může je čekat vytoužené povýšení nebo také sláva.

PANNA

Láska

Panny se mohou těšit na velmi vydařený rok. Žádný vyhlídnutý objekt jim neodolá, jen by se měly mít raději více na pozoru, aby své lovy nepřehnaly. Jejich sny budou na dosah, jenom bude třeba naučit se hledět také pod povrch člověka – do jeho duše.

Zdraví

Měly by se mít na pozoru před riskantními aktivitami, zejména před úrazy, nebo by je mohl čekat nepříjemný lékařský zákrok, či operace. Panny budou překvapovat posunem ke zdravé životosprávě. Pokud tak neučiní dobrovolně, donutí je k tomu osud nějakou velkou zkouškou.

Peníze

Silný tranzit Uranu slibuje Pannám také velké změny v pracovních záležitostech. Panny velké změny sice rozhodně příliš nemilují, ale tentokrát nové možnosti, jak se více uplatnit, jen přivítají a chopí se příležitosti. Čeká je povýšení nebo možnost lepšího zaměstnání.

VÁHY

Láska

City budou u těchto zrozenců na prvním místě. Nic nebudou nechávat náhodě, ale budou usilovat o vítězství v lásce, a to možná na několika frontách zároveň. Měli by si ale dát pozor, aby si zbytečně nezadělaly na problémy kvůli někomu, kdo za to nestojí.

Zdraví

Váhy si mohou oddychnout. Pokud je cokoli trápilo nebo je brzdilo v tělesných aktivitách, bude to v tomto roce překonané. Uleví se jim a budou se cítit zase mladší, zdravější a možná i silnější. Vhodná doba bude také k tomu zbavit se svých zlozvyků.

Peníze

Pokud jste se rozhodli udělat ve svém zaměstnání pořádek nebo se pokusit o zásadní změnu, pak v tomto roce dostanete šanci. Nic byste neměli nechávat na později, ale zkuste se vrhnout po hlavě do rozbouřených vod. Za nápady a podněty budete oceněny.

ŠTÍR

Láska

Vaší charakteristickou vlastností je nestálost a přelétavost. Tak tomu bude i v roce 2019, kdy vám bude konstelace planet tak přát, že se budete divit. Jakého partnera si umanete získat, ten prostě bude váš. Žádný vám nedokáže odolat, žádný vás nebude nemilovat.

Zdraví

Nemusíte se vůbec obávat, milí Štíři. Zdravím jen pokvetete. Pokud vás minulý rok cokoli trápilo, všechna zásadní nebezpečí budou zažehnána. Štíři se mohou vrhnout do posilování svého těla, zahájit diety nebo si zkusit nějaký zajímavý sport, ke kterému neměli odvahu.

Peníze

Štíři se mohou těšit na výrazné zlepšení své finanční situace, nebo dokonce na výhru či dědictví. Naskytnou se jim možnosti dalšího výdělku nebo rozšíření firmy, a tak si budou moci dopřát mnohem více, než na co byli dosud zvyklí, třeba klidně i exotickou dovolenou.

STŘELEC

Láska

Střelci budou snadno vyhrávat všechny duely o krásné protějšky, budou mít šanci získat každého, po kterém zatouží. Budou obdařeni neodolatelným charismatem, jemuž skoro nikdo neodolá. Neměli by toho využívat,  pak by jim to mohl někdo ošklivě spočítat.

Zdraví

Pocítí velký příliv energie, toho by měli využít k tomu, aby začali sportovat, otužovat se a zbavili se zlozvyků, s nimiž dlouho bojují. Konstelace planet slibuje, že tento rok se jim podaří zbavit se nějaké nepříjemné nemoci, která jim otravuje život.

Peníze

Měli by si troufnout na každou novou nabídnutou příležitost. Konstelace hvězd praví, že se od jedné nabídky budou odvíjet další a další a jedna bude zajímavější než druhá. Mnoho Střelců bude tento rok sedět možná i na dvou židlích zároveň a vydělávat tak mnohem více než dosud.

KOZOROH

Láska

V tomto roce by je nemělo nic zaskočit. To, co si Kozorozi vybojovali v roce minulém, to si hravě podrží i letos. Jejich dosavadní partner je neopustí, pokud ano, pak to ale nebude tak bolestivé. Možná to dokonce nejednomu Kozorohovi udělá náramnou radost.

Zdraví

Kozorozi dostanou v průběhu roku několik dobrých šancí, jak si své zdraví mohou vylepšit a zbavit se svých starých zlozvyků nebo výrazně posílit svou imunitu. Pokud se potýkají s vážnými zdravotními problémy, pak se v roce 2019 nemusí obávat nečekaného zhoršení.

Peníze

Můžete se spolehnout na své úžasné schopnosti, talenty a na to, že budete po zásluze oceněni. Nic by nemělo ohrozit vaši pozici, kterou jste si v uplynulých letech vybudovali. Tento rok byste měli vsadit na získané a nedělat žádné změny, nebo dokonce riskantní počiny. .

VODNÁŘ

Láska

Všichni Vodnáři se mohou začít těšit. Do konce léta se jim podaří vyřešit své partnerské vztahy. Případné krize budou zažehnány a u nezadaných se na obzoru objeví konečně partner, který bude tím pravým, u dlouhodobých vztahů je šance, že budou krásnější.

Zdraví

Pokud jim jejich zdravíčko provádělo v uplynulých letech neplechu, pak tomu bude tento rok konec. Vše se nejen vyřeší, ale dokonce naopak budou mít velké šance si své zdraví a kondici vylepšit natolik, že se budou cítit jako znovuzrození.

Peníze

V tomto roce si Vodnáři velmi oddychnou. Štěstěna jim bude nakloněna i v této oblasti, a to velmi. Příznivý Jupiter ve Střelci slibuje velké pracovní úspěchy, nové nabídky a také náležitě tučnou finanční odměnu. Mnozí Vodnáři si v tomto roce také pracovně velmi polepší.

RYBY

Láska

Budou v tomto roce vtlačeny do úzkých a nejspíš nebudou příliš naladěny. Tento rok bude pro ně mrzutý a pochmurný. Neměly by ale v žádném případě propadat panice. Mladé Ryby by se měly mít na pozoru před nevěrou a nepouštět se do nových známostí.

Zdraví

Milé Ryby, měly byste si v průběhu roku 2019 své zdravíčko hlídat a jistit se proti nečekaným potížím, které by vás mohly nepříjemně zaskočit. To, co vám prošlo v roce minulém, pokud se nějaké potíže objevily, se vám v tomto roce může nejen vrátit, ale i pořádně vymstít.

Peníze

Ryby se budou muset ve svém zaměstnání hodně ohánět, aby si uhájily své pracovní pozice. Zejména to, co se jim podařilo získat v minulém roce, se může dostat do ohrožení. Měli by se mít na pozoru před intrikami, pomluvami, aby je někdo o jejich dobré místo nepřipravil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden