Můj kousek štěstí

Co vše Dara Rolins musí trpět příteli?

Tyhle počty jdou mimo chápání obyčejných smrtelníků. Neuvěříte, kolik je Rytmus schopen utratit! Zpěvačka Dara Rolins a rapper Patrik Vrtbovský alias Rytmus (40) se už zařadili mezi stabilní páry showbyznysu a zdá se, že jim to spolu klape.

Když ale nakoukneme pod pokličku jejich vztahu, nestačíme se divit, že blonďaté divě se svébytným přítelem už dávno nedošla trpělivost. Chová se jako malý kluk! A to především v otázkách peněz..

O Rytmusovi je obecně známo, že si rád dopřává luxus, šperky, drahá auta... Chlubí se tím, že to z chudého kluka, který vyrůstal na ulici, dotáhnul do sféry boháčů. Zlaté řetězy na krku a značkové hodinky na ruce už tedy u něho nikoho nepřekvapí.

Ale tohle? To už je oprtavdu donebevolající. Rapper zachází s penězi jako s novinami na podpal!.

Před nedávnem se s neskrývanou hrdostí svěřil, že dovolená na Bali, kde byl se svojí partnerkou Darou Rolins před nedávnem, protelefonoval tři průměrné měsíční platy. Skoro jakoby se snažil docílit enormní sumy jen proto, aby se pak mohl následně pochlubit na sociální síti.

Na účtu, který tam vystavil na odiv, byla celková částka za třicet dnů 2 413 Euro, což je v přepočtu 65 tisíc korun. Jenomže místo obdivu se dočkal výsměchu. "Takovou dardu vůbec nemusel platit, mnohem levněji by ho vyšlo, kdyby si koupil místní simkartu," popichovali ho pisatelé.

"Asi podporuje operátory," utahovali si z něho jiní. Takové rozhazování se musí příčit snad každému soudnému člověku. A co teprv asi na hospodaření partnera říká šetrná Dara, která každou přebytečnou korunu dává na charitu? Jak dlouho takové lehkovážné chování bude zpěvačka rapperovi trpět?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden