Můj čas na kafíčko

Co vše je Machálková ochotná obětovat mužům?

Zpěvačka Leona Machálková (50) je sice od konce května letošního roku čerstvou padesátnicí, její postavu by jí ale mohla závidět kdejaká třicetiletá kolegyně. Přesto je od smrti svého expartnera, světoznámého českého designera Bořka Šípka (†66), který loni na jaře podlehl rakovině slinivky, stále sama.

Že by už Leona po svých zkušenostech na chlapy zanevřela a nevěří jim? Opak je ale pravdou. „Velmi bych si přála potkat sympatického muže, se kterým by mi bylo fajn. V lásku věřím pořád,“ prozradila pohledná blondýna. Kde ale na takového pana dokonalého narazit? Co třeba v posilovně, kde teď tráví známá zpěvačka poměrně hodně času? Nebo už je nějaký nový milenec na obzoru? Od loňského podzimu je Leona pořád v pohybu. Po taneční StarDance a adrenalinové Pevnosti Boyard teď tráví spoustu času v posilovně, přitom je jako proutek a sama tvrdí, že s váhou nikdy problémy neměla.

Dře na sobě kvůli novému chlapovi?

Má prý skvělé genetické předpoklady, díky kterým se hlídat nemusí. „Nejvíce bilancuji v létě, když mám prázdniny. To mám čas hodnotit, co mi vyšlo a co ne, a jak na to jsem,“ přiznala zpěvačka. A taková doba nastává právě teď! Změní něco ve svém soukromém životě a přestane být sama? Dokonce už i její čtrnáctiletý syn Artur (14) jí radí, ať si najde nějakého nového přítele! Chybí snad také i jemu doma typický mužský vzor? „Možná ano. Hodně mi ale pomáhá táta. K tomu se přátelíme se spoustou rodin, kde jsou také muži. Artík má mužské vzory i ve škole i na kroužcích,“ říká Leona. Ani to ale do budoucna asi stačit nebude.

Snaží se smutek  zahánět prací?

Navíc čas letí a Artík začíná být v tom nejhorším pubertálním věku. Poslechne Leona svého syna? Nebo jí snad Artur s někým seznámí sám? Horko těžko ale může někoho sehnat, když je vytížená až nad hlavu. Nedávno totiž dokončila své nové a  vysněné album duetů. Už brzy ho hodlá pokřtít v pražském divadle Hybernia, kde bude pořádat svůj velký narozeninový koncert.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden