Můj čas na kafíčko

Co všechno dělá kvůli manželovi?

Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Dana Morávková (47) se prý po prázdninách ze seriálu na chvíli vytratí a její role už nebude mít tolik prostoru. Bude muset totiž ustoupit novým tvářím, konkrétně herečce Mahuleně Bočanové (52).

Dana se tím však netrápí, naopak plánuje volno. Na rozdíl od jiných celebrit však nepotřebuje jezdit na luxusní dovolené. Stačí jí cestování po naší vlasti, například na letním festivalu. Doprovod jí vždy dělá její manžel Petr Malásek (55). „Jezdíme každý rok velmi rádi na karlovarský festival. Pak jedeme do Rakouska na kola, tam jezdíme také pravidelně,“ svěřila se Morávková. Opravdu si na luxus nepotrpí, nebo je k tomu donucena?

Na elegantní dámu si jen hraje?

Dana dokáže skutečně překvapit. Z elegantní dámy se prý doma stává tak trochu šmudla a na dovolené zase sportovní cyklistka. Přitom se o ní ví, že když vyrazí do společnosti, musí být vždy upravená a potrpí si i na luxusním oblečení, kosmetice a špercích.

Ne nadarmo má svou vlastní kolekci kabelek, protože kabelky jsou její velká vášeň. Proslýchá se, že její manžel jí v tom však nepodporuje a prý si ani nepřeje, aby utrácela peníze za takové zbytečnosti. Doma tak nejraději nosí jen tepláky a vůbec se nelíčí. Navíc si prý na ni manžel stěžuje, že mu často ani nic pořádného neuvaří, což potvrdil i její syn Petr (20).

Lépe líbá, než vaří!

A přiznala to i ona sama.Odůvodňuje to tím, že na vaření nemá čas, protože už v pět ráno vyráží na natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 a poté se zhruba ve dvě ráno vrací domů. „Víte, já nejsem žádná kuchařka, já jsem hlavně manželka a mnohem lépe, než vařím, líbám,“ přiznala Dana.

Rodině vaří jenom o víkendu, kdy dělá hlavně těstoviny. Manžel se synem nejsou nadšení, ale nezbývá jim nic jiného než to sníst. Danin syn také přiznal, že maminka vaří opravdu výjimečně, ale jídlo od ní je prý vždy dobré. Zřejmě si na ni nechtěl stěžovat a její manžel Petr prý nad tím už dávno mávnul rukou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden