Můj kousek štěstí

Co všechno dokáže stříbro

To, že si naši předkové cenili stříbrných nádob, není náhoda. Už hluboko v minulosti si povšimli, že voda ve stříbrných džbánech vydrží déle čerstvá a nekazí se.  Vědecké výzkumy pak dokázali, že stříbro je kov, který působí proti plísním, virům a bakteriím.

Podivuhodný roztok

Jako obzvlášť účinný se proti škodlivým mikroorganismům ukázal roztok koloidního stříbra. Laicky řečeno voda, která obsahuje drobounké částice stříbra, které jsou menší než bakterie. Koloidní stříbro může sloužit jako účinná a přitom šetrná dezinfekce, pomáhat při hojení vředů a chronických ran i při léčbě vytrvalých infekcí či plísňových onemocnění.

Z venku i zevnitř

K ošetření pokožky nebo ran je možné přidat roztok koloidního stříbra do koupele, použít ho k oplachům nebo jako sprej. Roztok je ale možné využít i k hubení plísní či virů v těle. Roztok koloidního stříbra lze koupit na internetu, v některých obchodech s přírodní medicínou a lékárnách. Dávkování se liší podle toho, k čemu ho chcete využít a najdete ho v příbalovém letáku.

Vyplavujte

Stříbro ničí škodlivé mikroorganismy. Jenže jak odumírají, vypouštějí do těla toxické látky. Proto je nutné mít na paměti, že při užívání koloidního stříbra je zapotřebí hodně pít, ideálně dva litry čisté vodě denně, aby se škodliviny z těla vyplavovaly a zbytečně nezatěžovaly játra.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden