Můj čas na kafíčko

Co všechno jí muž musí tolerovat?

Přestože je herečka a moderátorka Miluše Bittnerová (43) na mateřské, své energetické tempo nezvolnila, a to ani kvůli své dcerce Betynce (1).

Manžel Renda (51)

Už řadu let je stálicí Frekvence 1, kde moderuje pořad „Kraus a blondýna“ s Janem Krausem (67), ale také je hvězdou pořadu Na Kafeečko na Televizi Seznam.  Svou práci nadevše miluje a vzdát se jí nehodlá. A tak není divu, že péče o dceru zbyla na jejího manžela.

„Je lepší máma než já. Kdyby měl prsa a mohl kojit, zapojil by se ještě víc,“ přiznala Miluška. Sama si je vědoma toho, že má manžel mnohem větší trpělivost, patrně nejen s dcerou, ale také s ní.

Ovšem teď se proslýchá, že mužova trpělivost a tolerance pomalu vyprchává a za dveřmi jejich hnízdečka to prý není až tak idylické, jak se na první pohled zdá. Zdá se, že je snad ve hře dramatický rozchod?

Neudrží s ní krok?

Pravdou je, že blonďatou dračici se sarkastickým humorem jen tak něco nerozhází, a patrně ani námitky manžela, který roli vzorného muže a otce dosud plnil na jedničku. Renda už prý touží jen po tom, aby jeho žena měla více času na svou rodinu.

Jenže českou Marilyn Monroe role ženy v domácnosti moc neláká! Denně je prý u nich na přetřesu zásadní otázka, jestli kvůli udržení rodinné pohody dokáže Miluška šlápnout na brzdu a zvolní tempo, anebo si snad nechá utéct i druhého muže?

Doufejme, že si s počínající krizí uvědomí, že může snadno přijít o svou životní jistotu, kterou pro ni Renda znamená, a zařadí rychlou zpátečku.

První rozvod přežila, přežije i druhý?

Miluščino první manželství se rozpadlo po 17 letech, a přestože se dvojice rozešla jako přátelé, z bolestného rozhodnutí se herečka dostávala opravdu těžce. Zdá se, že čas a nový muž bolestné rány zahojili. Exmanžela dokonce požádala, aby jí šel za svědka, když se těsně před narozením Betynky podruhé vdávala.

„Renda si zase vzal svoji bývalou přítelkyni, aby mu šla svědčit, já volala bývalému manželovi,“ přiznala. Brali se bez prstýnků a nevěsta seděla na vozíku kvůli poraněnému menisku. Miluška je teď moc ráda, že si Rendu vzala. Už si neumí život bez něj a dcery představit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden