Můj čas na kafíčko

Co všechno obětuje pro svého přítele?

Herečka Zdena Studenková (64) vypadá na svůj věk fantasticky. Září v televizi i v divadle. Dávno už to není žádná mladice, přesto na její vizáži vidíme pravý opak. Jak to dělá? Oblíbená herečka vděčí za svou krásu skvělým genům, přesto ani sebelepší geny nemohou postupující stáří úplně zastavit.

Takže i herečka nakonec podstoupila několik plastických operací. Sice se o nich nechce nijak zvlášť bavit, ale přiznala, že má plastiku očních víček a napíchaný botox v podpaží. „Nestydím se za to a nevidím v tom problém.Je to v současné době běžný zákrok, jako je třeba operace slepého střeva. Jen lidé se tváří stále strašně puritánsky. Co na tom, že jsem si nechala ufiknout malinko kůže?“ řekla herečka. Přestože se může na první pohled zdát, že hlavní motivací pro ni byl její mladší partner, snaha vylepšit svůj obličej i tělo vycházela především z hereččiny vnitřní potřeby udělat něco pro sebe.

Na vizáži si zakládá

V divadle se herečka musí hodně smát, což je pro ni lék na všechny nemoci. Smích je sice super, ale vrásek vás nezbaví. Takže Zdena musela podstoupit i nějaké estetické zákroky. Za drobná vylepšení se ale rozhodně nestydí.

Pravidelně využívá služby prestižní kliniky. Studenková přiznala, že si dává odstranit nejvýraznější vrásky a udržuje si kvalitu pleti vlastní plazmou. Vrásky, které má herečka na čele včetně těch mimických, jí upravuje její ošetřující lékařka Eva Urbánková. Ta je upravuje jen do té míry, aby tvář zůstala funkční a Zdena neztratila svůj výraz.

Má láska vliv na omlazení?

Říká se, že po boku starších mužů ženy stárnou a po boku těch mladších jako by se jejich věk zastavil. O herečce se ví, že dlouhou dobu žije spokojený život s mladším partnerem.
Mezi ní a muzikantem Braněm Kostkou (47) je věkový rozdíl 17 let. Jsou spolu už neuvěřitelných jednadvacet let. Jaký je jejich recept na spokojený vztah? Herečka žádný speciální recept nemá. Je toho názoru, že každý by se měl chovat přirozeně a nejdůležitější podle ní je se ve vztahu neurážet.

Myslí si také, že by žena měla projevit zájem o partnerovu práci a dokázat si s ním o ní povídat, což ona dělá. Zdena tak vedle Braňa jen kvete, a i když je velmi vytížená, vždy si udělá čas i sama pro sebe. Má ráda ten pocit, když vyjde na ulici upravená. Omladit se nechává 4D laserem Fontona, který kombinuje laser, kyselinu hyaluronovou, plazmu a botulotoxin, což jsou nejúčinnější látky v boji proti stárnutí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden