Můj čas na kafíčko

Co všechno obětuje svému milenci?

Herečku Barboru Jánovou (30) znáte ze seriálu Slunečná, kde ztvárňuje zákeřnou mrchu Sylvu Popelkovou. Je taková mrcha i ve skutečnosti a jaké jsou její vztahy s muži? Je sotva měsíc, co se v Bářině životě objevil nový muž.

Nezískal ji ale žádný herecký kolega ze seriálu, nýbrž zcela neznámý Vítězslav Bečka, který je prý literát a umělec. „Můj přítel není z herecké branže, ale je napůl umělec, renesanční člověk. Píše knížky a básně a umění hodně podporuje,“ přiznala Jánová. Nejmenovaný zdroj z Bářina okolí prozradil pikantní podrobnosti jejich seznámení. S Víťou se údajně potkali na vánočním večírku, ale dohromady se dali až po Vánocích. Přitom v prosinci ještě randila s někým jiným. A přestože jsou spolu chvíli, už mají velké plány. Dvouměsíční vztah potvrdila i sama herečka.

Bude to jen flirt, nebo něco víc?

„Ano, je to vážný vztah. Bohužel je do našich projektů zainteresovaných více stran, takže o tom, co chystáme, nemohu veřejně moc mluvit. Zatím to ale není tak, že by to bylo v řádu měsíců. Pracujeme na tom s výhledem do budoucna, ale ještě o tom nechci mluvit,“ svěřila se Barbora. Chce snad kvůli nové známosti převrátit celý svůj dosavadní život úplně naruby? Z jejich slov je zřejmé, že si ji mladík omotal kolem prstu a ona se od něj nechala zblbnout.

Chtějí spolu odcestovat hodně daleko!

Dokonce i na sociální síti, konkrétně na Instagramu se chlubí zamilovanými fotkami se svým miláčkem. Zdá se, že spolu dělají úplně všechno. „Nejlepší na tom je, že ji můžete cvičit s těmi, kterým důvěřujete a milujete nejvíc na světě,“ napsala Bára ke společné fotce, kde s Víťou cvičí partnerskou jógu. Kromě cvičení je spojuje také cestování. Prý by spolu chtěli odcestovat na Bali nebo někam do Asie, už společně vymýšlí i nějaké projekty, čím by se tam mohli živit. Není ale příliš unáhlené po tak krátké známosti uvažovat o tak velkých změnách jako je stěhování do ciziny? Vždyť herečka má dobře našlápnutou hereckou kariéru, kterou si tak dlouho budovala. Otázkou je, zda právě její současné příjmy nejsou tím hlavním důvodem, proč Bečka zatahuje Báru do společných projektů. Snad herečka nenaletěla na lep nějakému podvodníkovi, který je s ní jen kvůli její slávě. Možná čeká, že mu z toho taky něco kápne. Snad se tato teorie nepotvrdí a Barboře její nový vztah vyjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden