Moje šťastná hvězda
Co všechno udělá, aby si ho udržela?
Co všechno udělá, aby si ho udržela?

Narazit na ni na ulici, možná ji ani nepoznáte. MARKÉTA DĚRGELOVÁ (35) totiž radikálně změnila vizáž. Co za tím je? 

Dlouhá léta jsme ji mohli vídat s nádhernými kudrnatými vlasy. Vždyť i na ně kdysi Markéta Děrgelová (35) ulovila lamače ženských srdcí Vojtěcha Dyka (37). Teď ale hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 všechny pořádně překvapila.

Pochlubila se totiž zbrusu novým účesem. Po křehké kučeravé herečce ale jako kdyby se rázem slehla zem. S krátkým mikádem se změnila k nepoznání a i její kadeře jsou pryč. Proč se ale rozhodla pro takovou proměnu, která podle fanoušků navíc nebyla zrovna z těch nejšťastnějších? 

Dostavila se u nich první vážná manželská krize?

Všechno musí být podle něj?

Spekuluje se o tom, že to není jen proto, aby měla vzdušnější sestřih, nýbrž v tom má prsty její manžel. V červnu oslavila brunetka se svým manželem Patrikem Děrgelem (33) už třetí výročí svatby. Loni se jim narodilo druhé dítko, dcera Mira. Děrgelová se ale několikrát prořekla, že jejich soužití není zrovna ideální. 

O jejího manžela je stále mezi ženami zájem.

Vadí jí, že má spoustu fanynek?

Sice nebyla konkrétní, ale dost možná jí není příjemné, jak moc stále na Patrika dorážejí jeho fanynky. Jako by si vůbec neuvědomovaly, že je ženatý a má rodinu. A možná se tak Děrgelová bojí, že by jednou podobné fanynce mohl její manžel podlehnout, a proto dělá vše proto, aby se mu líbila.

Teď je to změna střihu vlasů, příště to může být něco jiného. Takhle se mu totiž neokouká a zůstane pro něj stále zajímavá. Jestli ale natolik, že Děrgel nebude mít potřebu užívat si jinde, to ukáže teprve čas. Markéta tomu ale věří.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz