Můj čas na kafíčko

Colina Firtha podvedla manželka s dávným kamarádem z dětství!

Můj čas na kafíčko

Měla to být láska na celý život. Jeden úlet ale vše zničil.

Slavný britský herec Colin Firth (61) často opakoval, že by nedokázal být své ženě nevěrný. Jeho italská manželka Livia Giuggoli (52) ale s nevěrou neměla problém.

U nás je Colin Firth (61) populární hlavně díky komedií Deník Bridget Jonesové nebo Láska nebeská. Hraje většinou romantické hrdiny a právě takový byl kdysi i jeho první velký vztah. S kanadskou herečkou Meg Tilly (62) se sice neoženil, ale měli spolu syna.

Meg byla rozvedená a měla už dva potomky z předchozího manželství. Celá rodina společně žila v dřevěném srubu, do kterého Colin vlastnoručně vyrobil nábytek. Tehdy mu hraní příliš nechybělo. Vztah ale nevydržel, Colin se vrhl opět do práce a potkal další osudovou ženu.

Musel se naučit italsky!

Během natáčení seriálu Nostromo, ve kterém Colin hrál, dělala Livia Giuggoli (52) asistentku produkce. Láska mezi nimi propukla s plnou silou hned, jak se na sebe poprvé podívali. Nevadil jim ani

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden