Můj čas na kafíčko

Cože? Já že jsem prý podvyživená?

Má velký smysl pro humor a nakažlivý smích!

Oblíbená herečka Pavla Tomicová (58), kterou můžete sledovat jako hokynářku Álu Konvičkovou v seriálu Slunečná a která má velmi nakažlivý smích, svádí celoživotní boj s nadváhou.

Její nejhubenější období bylo v roce 2017, kdy bojovala o vítězství ve StarDance a dřela denně taneční variace až do úmoru, takže výrazně zhubla.

Celoživotně zkoušela nejrůznější diety, roky se trápila hlady, ale kila navíc se ani nehnula. Hubnout začala až ve chvíli, kdy začala pořádně jíst.

Svou ženu podporuje a nedal by na ni dopustit!

Až návštěva lékaře jí otevřela oči!

Obvykle přes den nejedla skoro nic a večer, když přišla domů, do sebe naládovala všechno, co bylo v ledničce. Vyzkoušela všechny možné diety, až přišla na to, že v hubnutí hraje významnou roli psychika.

„K mému překvapení mi pan dietolog řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že bych se místo diet měla naopak pořádně nadlábnout. Neměla jsem prostě správný režim,“ řekla.

Dokud si to nezměnila v hlavě, nedařilo se jí zhubnout. Zlepšilo se to, až když začala pravidelně jíst. Vůli prý nikdy neměla, ale odhodlání jí nechybělo.

Až když začala jíst to, co chce, výsledky se dostavily. Do té doby byla věčná dietářka. Když se snažila hubnout, vždy večer se nemohla dočkat rána, aby se mohla najíst, což stejně nikam nevedlo.

„Najednou jsem si mohla dopřávat i sladké. Měla jsem dovoleno jíst všechno, tak jsem se neomezovala, přestala se vážit a jídlo si zase užívala.“

Kvůli svému muži udělá všechno

Během pár měsíců zhubla přes deset kilo. Bohužel, pak zase sklouzla do stereotypu a nabrala to zpátky. „Ráda vařím českou klasiku, miluju i ryby, vlastně je málo jídel, která by mi nechutnala,“ směje se. Její manžel, herec Ondřej Malý (55), se kterým má dvě děti, dceru Anežku (16) a syna Adama (24), její snahu o hubnutí vítá.

„Můj muž nemá rád na nikom ani ždibec tuku, takže mě podporuje,“ přiznala. Kdysi se spolu poznali v divadle. „Byla jsem se na něj podívat na Zábradlí, když hrál Francka v Maryše, protože mi měl dělat partnera v nové hře Její pastorkyňa. Líbil se mi hned a zamilovala jsem se dříve než on,“ zavzpomínala na osudové setkání.

Přiznala, že trpí syndromem kvočny. Své děti i manžela chce mít neustále pod křídly. „Každý si může doma dělat, co chce, stačí že tam je. To mi dělá dobře , “ prozradila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden