Můj čas na kafíčko

Csáková se už nikým a ničím trápit nenechá! Za co nejvíc utrácí?

Pocity štěstí s pocity beznaděje se u Ilony mění doslova jako na houpačce. Co ji nejvíc štve?

Dávno pryč jsou doby, kdy zpěvačka Ilona Csáková (47) toužila po dokonalé postavě a obdivu všech ostatních. Teď má konečně vysněnou rodinu a manžela. Zdá se, že to jí ale ke štěstí nestačí. Chce zpátky na výsluní a neustálé přejíždění z Brna do Prahy jí už komplikuje rodinný život! Co se chystá udělat?

Aby měla klid, odstěhovala se zpěvačka Ilona Csáková (47) z hlavního města Prahy na jih Moravy do Brna. Tam má pokoj nejen od velkého množství lidí a slídivých pohledů, ale také se drží dál od všech sociálních sítí. Je to snad proto, aby co nejméně přišla do styku s kritikou především ohledně svojí vždycky trochu plnější postavy? S tím už se prý jako zralá žena a matka dvou synů Daniela (8) a Dominika (5) naučila vnitřně vypořádat. „Týrala jsem sama sebe. Dneska už nejsem tak nezodpovědná a snažím se si neubližovat. S odstupem času vidím, jakou jsem dělala hloupost,“ přiznává baculatá herečka. Radši bude mít nadváhu, než aby se zbytečně ničila nesmyslnými dietami, při nichž byla i několik dní jen na banánech a které stejně vždy skončily nevyhnutelným jojo efektem. Když už ji popadne touha zhubnout pár kil, jde na to přirozenou cestou. Občas je totiž dieta třeba, protože pichlavým poznámkám svého muže, výrobního ředitele strojní firmy Radka Voneše (46) se prostě  nevyhne. „Zrovna včera můj muž zahlásil: Ženo, začala plavková sezona. Já mu na to odpověděla, že mám plavkovou sezonu celý život,“ prohlašuje se smíchem Ilona. Váha je totiž po tom všem, čím si prošla, to poslední, co by měla sílu a čas řešit. Byly doby, kdy trpěla nesnesitelným strachem, který nikdy úplně nepřekonala. A to o svého druhého syna Dominika. Když se totiž předčasně narodil, musel dokonce zůstat několik dní v inkubátoru a zpěvačka vůbec nevěděla, jestli to klouček nakonec přežije.

Své životní lásky se drží zuby nehty.

Troufne si ještě na další dítě?

Ale i přes náročné těhotenství a ještě těžší porod nechce zůstat jen u dvou synů. „Ráda bych ještě jedno dítko, jen nevím, jestli by to rádo i moje tělo. Jsem zodpovědná jako nikdy, a tak jsem šťastná za dva zdravé kluky,“ přemýšlí nahlas. Není žádným tajemstvím, že vždycky toužila po holčičce, které by mohla dát jméno Julie. Ta ale zatím nepřišla a možná právě tohle nutí zpěvačku trochu riskovat a přetrpět ještě jednou ranní nevolnosti a porodní bolesti. Dočká se nakonec dcerky Julinky? Prozatím tak pojmenovala alespoň svou fenku. To jí ale očividně ani zdaleka nestačí.

S Monikou Absolonovou a Bárou Basikovou zazářila v hlavní roli jako Kleopatra.

Teď ji musí financovat manžel

Podobné nadšení ale nesdílí Radek, který ví, že další hladový krk by ještě více zatížil rodinnou kasu. Dost na tom, že pomohl Iloně poplatit její novou desku. „Ano, já jsem do poslední chvíle stál na brzdách. Nechtěl jsem to vydat, protože to byl nápor na náš rodinný rozpočet,“ rozpovídal se spořivý manžel a dodal, že teď se konečně těší také na to, že se mu peníze z prodeje CD a koncertů vrátí. Vypadá to tedy tak, že manžel brunetky drží doma vše pevnou rukou. „Můj manžel má na starosti organizaci a finance a tu kreativní část, tu nechává na mě,“ potvrdila. Na druhou stranu se ale brání, že domácnost vedou po deseti společných letech spíš pade na pade. On venku na zahradě a ona vevnitř v domě. Když už nic, alespoň další prací zpěvačka zaměstná své myšlení a nebude se trýznit touhou po miminku. A Radek moc dobře ví, že je třeba jeho ženu držet trochu zkrátka. Není žádnou výjimkou, že si zpěvačka třeba pořídila luxusní boty za více jak dvacet tisíc korun. „Je to fakt velký úlet, já ty boty skoro nenosím,“ zastyděla se.

Nová deska jí možná spíš ublíží, než pomůže.

Za co utrácí takové peníze?

Dvanácticentimetrové štekle na sebe vzala jen párkrát na společenskou akci nebo nějaké focení a jinak se jí už čtyři dlouhé roky válí podle jejích vlastních slov doma v botníku. Do čeho také hodně sype peníze, jsou oblečky na její vystoupení, kterých teď bude díky novému albu asi dost a dost. „Kostýmy si nechávám většinou šít, protože nemám úplně standardní míry. Můj manžel to kolikrát komentuje slovy, že jsem si zase pořídila jednu z hrozných hazuk,“ líčí jejich vzájemné hašteření. Je to láska, nebo spíš začátek konce rodinné idylky? Možná všechno slepí další přírůstek. Ilona se ale bude muset asi opravdu hodně snažit, aby svého manžela přesvědčila.

Dojíždění na trase Brno–Praha ji ničí.

Rozhodne se manžela nakonec opustit?

Jestli o sobě v něčem Ilona vůbec nepochybuje, je to prý její umění řídit. Za ty roky, co musí přejíždět  kilometry dálnice D1 plné nebezpečí mezi Prahou a Brnem, se hodně naučila. „Jsem už vycvičená a vím, že když mám být někde v šest večer, musím vyjet o pár hodin dříve. Nesnáším někam chodit pozdě,“ vysvětluje. Holt dvě stě kilometrů tam a dvě stě zpátky udělají své. A bude asi daleko hůř, protože Ilona má před sebou celou řadu akcí a koncertů, kam se bude muset sama dostat, pokud nechce být i v tomhle závislá na svém manželovi. Ten se sice radši o řidičských dovednostech své ženy blíže nevyjadřoval, ale než, aby měl své drahé polovičce dělat taxikáře, radši ji ve svém vysokém sebevědomí ještě podpoří. Nabízelo by se pořídit si v Praze ještě jeden byt, ve kterém by příležitostně mohla přespat. Radka ale určitě nechce nechávat doma příliš často samotného. Podaří se jí nějak rozumně skloubit všechno dohromady?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden