Můj kousek štěstí

Čtvrté dítě s milencem?

Během posledních měsíců se zpěvačka Bára Basiková (56) musela vyrovnat se smrtí maminky a navíc se rozvedla s manželem Petrem Polákem (41). Šuškalo se, že rozpad rodiny nesla Bára Basiková hodně těžce. Skoro o sebe přestala pečovat, protože jeden čas nosila neupravené vlasy a měla strhaný vzhled. Teď už by se na ni ale mohlo usmát štěstí.

Muže už nechtěla

Když se Basiková rozešla s o patnáct let mladším Petrem, s nímž má desetiletého Theodora, neměla na jiné muže dlouho ani pomyšlení. Nějakou dobu žila sama a po další lásce prý netoužila. „Ono to vlastně nejde, protože Petr byl můj nejlepší vztah a nejkrásnější manželství,“ potvrdila třikrát rozvedená zpěvačka. „Byli jsme spolu přes deset let, takže si vůbec nedovedu představit, že někdo nový přijde. Vážně na to nemyslím a ani mě to nezajímá,“ dodala před časem zlomeně.

Je zamilovaná

Teď už je ale naštěstí všechno jinak. Přestože měla naplánováno, že do konce života zůstane sama, opak je pravdou. Jakmile Basiková viditelně pookřála, lidem z jejího okolí začalo být jasné, že je znovu šťastná. „Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná,“ potvrdila zpěvačka s tím, že její nový partner není z Prahy. Víc o svém objevu ale odtajnit nechce. „Nečekala jsem to. Asi jsem musela dozrát a ujít nějaký kus cesty, abych mohla novou lásku přijmout,“ dodala Basiková.Zpěvačka se navíc nedávno rozpovídala o tom, jak moc se těší na vnoučátka od svých prvorozených dcer Anny (28) a Marie (28). I když ví, že holky mají ještě spoustu pracovních a studijních plánů a založení rodiny zatím neplánují, na roli babičky se už prý pečlivě připravuje. „Na miminko v rodině se strašně těším. Už teď vím, že to bude krásné, protože obě mé dcery jsou mí nejbližší lidé na celém světě. Jsou to mé nejlepší kamarádky, se kterými mám moc krásný vztah. Až budu mít vnouče, bude to úžasné období,“ vysvětlila s tím, že by kvůli děťátku klidně omezila svoje pracovní aktivity.

Touží po dítěti 

O přírůstku do rodiny mluvila Basiková tak zapáleně, až to vypadalo, že snad sama touží po dalším dítěti. To by ale vzhledem k jejímu věku zřejmě už ani nebylo možné. Snad si tedy počká na to, až se maminkami stanou její dcery. Nebo chce snad dítě adoptovat?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden