Můj kousek štěstí

Čtyřicítka za dveřmi, kdy bude svatba?

V oblíbeném seriálu Sestřičky hraje mladou, drzou doktorku Sašu. Každého ale překvapí, že v jejím případě to s tím mládím není už tak horké, pomalu, ale jistě jí totiž začíná dávat vale.

Tedy alespoň co se věku týče. Herečka Sandra Nováková (39) zkrátka vypadá už pěkných pár let pořád stejně, a nikdo by tak nehádal, že už jí čtyřicítka klepe na dveře.

Holka už má čas

Sandra kulaté narozeniny, kterých se děsí každá žena, oslaví příští rok. Zatím ale tvrdí, že si z přibývajícího věku žádné vrásky nedělá. „Já doufám, že se furt nebudu cítit na svůj věk, tělo funguje, ksicht drží, tak doufám, že to tak bude pokračovat.“

To bychom jí jistě také všichni přáli, stejně jako to, aby se do svých narozenin stihla konečně provdat. To se totiž zatím stále nepovedlo. A to to loni vypadalo už tak nadějně... O ruku jí začátkem loňského roku požádal její dlouholetý partner Vojtěch Moravec (34). Svatba do roka a do dne ale evidentně neklapla.

Na první pohled nepoznáte, kdo z nich je starší.

Kdo si počká...

S Moravcem, který je zároveň režisérem seriálu Sestřičky, Sandra žije už celých osm let a za tu dobu už společně několik důležitých milníků přeci jen stihli. Začali dítětem, před pěti lety se jim narodil syn Mikuláš.

Přirozeným pokračováním tak byly loňské zásnuby. Svatba ale ne a ne přijít. Na co snoubenci čekají? Přiznali, že plány na veselku jim překazila pandemie.

„Naše zasnoubení proměníme ve sňatek v době, kdy se budeme moct s lidmi objímat, líbat a radovat bez respirátorů a vládních nařízení,“ sdělil Moravec takto poeticky důvod, proč stále ještě nemají termín svatby. Budeme držet palce, aby se Sandra dočkala. Pokud možno, ještě jako třicítka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden