Můj kousek štěstí

Cviky na štíhlý krk a jednu bradu

Když se budete snažit zakrýt svůj věk, nezapomínejte na to, že vás může prozradit váš dekolt. Je proto důležité starat se nejen o pevnost svého obličeje a těla, ale také o přitažlivost krku a jeho okolních partií.

Tyto cviky jsou skvělé v tom, že se nemusíte oblékat a chodit ven. Vše můžete provádět v pohodlí domova a zadarmo. Nenechte si narůst druhou bradu Pokud zjistíte, že vaše tvář získává čím dál kulatější bradu nebo se vám pod čelistí objevují záhadné tvary, je třeba přijmout okamžitá opatření a nevzhledným nedostatkům zatnout tipec. Toho lze dosáhnout tím, že budete následující cvičení provádět každé ráno a večer, po použití svého oblíbeného krému.

1. Skousněte tužku mezi zuby a zkuste do vzduchu napsat své jméno, datum narození, rodné město nebo cokoliv jiného. Postupně si přidávejte zátěž.

2. Otočte hlavu v obou směrech desetkrát za den. Vlevo a srovnat, vpravo a srovnat. I tento cvik se dá skvěle provést během sledování televize.

3. Během vaší běžné koupele svlažte oblast brady chladnou nebo studenou vodou. Jestliže nemáte masážní sprchu, nic se neděje. Skvěle rozpumpuje svaly i střídavý proud studené a teplé vody. Má to jediné pravidlo, vždy začínat a končit postup studenou vodou..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden