Moje sladké tajemství

Dá přednost dítěti nebo kariéře?

V zákulisí televize se začíná divoce spekulovat o odchodu Lucie Borhyové (41). Pohledná moderátorka by totiž měla být v nejbližší době postavena před velmi těžké rozhodnutí – dá svému partnerovi Michalu Smečkovi (31) dítě nebo se bude dál věnovat své zářivé kariéře? Když byl jejich vztah před třemi lety odhalen, svěřila se Borhyová, že je zamilovaná, a že by si dokonce ještě přála miminko.

Pár vypadal spokojeně a Smečku skvěle přijaly také Lucčiny děti. Zdá se ale, že si na sebe moderátorka ušila tak trochu bič, když slíbila partnerovi veřejně společného potomka. Možná už nechtěl dál čekat Vzhledem k tomu, že Lucii už mnoho času na další dítě nezbývá a Michal je naopak v tom nejlepším věku stát se otcem, dalo by se předpokládat, že šťastnou novinu oznámí partneři co nevidět.

Jenže od odvážného prohlášení uběhly téměř tři roky a Borhyová se stále nezakulacuje. Nedávno to navíc vypadalo, že se pár rozešel. Spekulovalo se dokonce o tom, že Smečku už přestalo bavit čekat na dítě, a tak šel.

Nyní jsou ale partneři údajně znovu spolu a proslýchá se, že se Smečka nechal přitáhnout zpět líbivými řečmi o rodině. Podle utajovaného zdroje není rozhodnutí o dalším dítěti pro Borhyovou ničím snadným.

Na paty jí šlape jiná žena Odchod na mateřskou by mohl zásadně poznamenat její kariéru. Na paty totiž Lucii údajně šlape mladá moderátorka Veronika Petruchová (24), které si začínají všímat diváci a dokázala by možná Borhyovou z fleku nahradit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden