Moje šťastná hvězda

Dá přednost kariéře?

ONDŘEJ RYCHLÝ (28) má perfektně rozjetou kariéru a nemá si na co stěžovat. Zato jeho partnerka TEREZA KRIPPNEROVÁ (31) je věčně s něčím nespokojená.

Lamač dívčích srdcí Ondřej Rychlý (28), jenž nyní září v oblíbeném seriálu Sestřičky Modrý kód, jde ve šlépějích svého slavného otce Petra Rychlého (55).

To ho stojí dost času a úsilí, což se nelíbí jeho partnerce Tereze Krippnerové (31). Proč je jejich vztah na bodu mrazu?

Je raději v práci?

Jak je známo, na své práci je herec přímo závislý. Rád tráví čas se svými kolegy, protože si při tom prý odpočine od domácího dusna. Co tím myslí? Říká se, že ho doma nejvíce zmáhá starost o dvouletého syna Tobiáše.

„Rád si s ním hraji. Mám od dětství ještě loutkové divadlo, tak mu občas udělám představení. Někdy to je ale trochu namáhavé,“ svěřil bez okolků. Jak sám řekl, práce je pro něj vlastně odpočinek, i když si musí pamatovat hromadu textu. Jenže Tereza mu nic z toho údajně ani trochu nezlehčuje. Co po něm pořád požaduje?

Chce budovat rodinu!

Jeho dlouholetá partnerka má plány úplně jiné. Říká se, že má svého milého přemlouvat k druhému miminku. To se ale Rychlému zřejmě moc nelíbí, neboť se kvůli tomu měli už několikrát pohádat. Problém je nejspíš v tom, že má herec strach, jak by to Tereza sama zvládala.

Sám je pracovně velmi zaneprázdněný, i proto, aby všechny uživil, a mnoho času pro rodinu mu nezbývá. Dále má na něj také tlačit se sňatkem, na ten však herec sdílí stejný názor jako na druhého potomka. Přijde mu snad svatba zbytečná, anebo si ji nechce vzít?

Zatím to u nich doma moc na růžovou budoucnost nevypadá, tak snad se dá vše zase do pořádku. Jistě se nakonec na všem dokážou dohodnout tak, aby to vyhovovalo oběma stranám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden