Moje šťastná hvězda
Dá přednost penězům a mladému milenci?
Dá přednost penězům a mladému milenci?

Manžel a kariéra herečky už jí nestačí? PAVLA TOMICOVÁ (57), jak tvrdí její nejbližší, se rozhodla vydat vlastní cestou a ta v současnosti směřuje za bohatstvím a novou láskou. Co se to s ní děje?

Než si získala slávu, byla zakřiknutá a ani nemívala příliš kamarádek. Od jisté doby se toho ale hodně změnilo. Například zjistila, že je lepší být oblíbená než přehlížená, bohatá než chudá a raději mít mladšího milence než manžela, na kterého už se také bohužel zapomíná.

Hvězda seriálu Ulice Pavla Tomicová (57) zažila osudové chvíle poté, co se účastnila taneční soutěže StarDance. Stala se doslova miláčkem národa a dostávala jednu pracovní nabídku za druhou.

Manžel žárlí?

Stejně tak si jí začínali víc všímat i muži.Nejprve si toho herečka nevšímala, ale postupem času zjistila, že může získat to, co jí ještě donedávna celý život chybělo. Pozornost a uznání. Což se také stalo. Ovšem její manžel Ondřej Malý (53) z toho žádnou radost nemá. Manželka se mu nejspíš den ode dne víc a víc vzdaluje.

Štěstí nikdy netrvá dlouho

Kdysi fungovali jako šťastný pár. Nic je nemohlo rozdělit. Tomicová totiž zjistila, že konečně našla lásku, po které celé roky touží.Její první manželství jí nevyšlo a odcházela z něj nejen zklamaná, ale také šokovaná. Žila po boku člověka, kterého skoro neznala. Z bývalého muže se totiž vyklubal homosexuál, jenž od ní utekl kvůli jinému muži.

Sama herečka netušila, co si v životě počít dál. Měla pocit, jako by pro ni svět skončil. To se ale samozřejmě nestalo, a to ani poté, co se bývalý odstěhoval do Ameriky, protože si myslel, že právě tam najde potřebný klid a pochopení.

Potkala svého hereckého kolegu Ondřeje Malého a rozhodla se začít znovu od začátku. Všechno obětovala pro rodinu a především pro svého syna Adama (25), kterého porodila prvnímu manželovi. Malému pak porodila dcerku Anežku (19) a nemohla být šťastnější. Měla stálý příjem z divadelního angažmá, a také hrála v několika celovečerních filmech, které sice u filmových kritiků pohořely, avšak český divák si je zamiloval.

Zařadila se tedy po bok hereček, které jsou obsazované zejména pro svou oblíbenost, skromnost a také výrazný zjev. Její největší předností ale je udělat z vážných situací situace zcela komické, a to v nejlepším slova smyslu.Stejně jako to dělala ve StarDance. Co jí chybělo v tanci, to dokázala dohnat v rozesmívání lidí.

Má raději mladší muže

Ti si ji totiž neoblíbili díky jejímu tanečnímu umu, protože ten stále trochu postrádá, ale protože všechny situace dokázala zvládnout s bravurou sobě vlastní.
A i když se občas stala terčem posměšků a urážek, nic si z toho nedělala. Díky tomu získala nejenom spoustu fanoušků, ale také ctitelů. Dlouhou dobu se dokonce spekulovalo o tom, že si začala románek se svým tanečním partnerem Markem Dědíkem (36).

Ten je ovšem také zadaný a všem to samozřejmě rád a ochotně sděloval. Avšak Tomicová vždycky působila, že je na mladíčky. Ať ji filmoví tvůrci obsadili do jakékoli komedie, téměř pokaždé ve snímku nějaký románek s o mnoho let mladším mužem prožívala. Vždyť i v reálném životě má mladšího muže, byť jenom o čtyři roky.

Rozhodla se změnit život?

Jedna z jejích kamarádek se nechala slyšet, že jí snad denně chodí alespoň jedno milostné vyznání, a to od mužů všech věkových kategorií. Ona se však vždycky nějakým pletkám snažila vyhýbat. Vždyť má šťastnou rodinu, pro kterou by obětovala všechno. Proč to tedy ničit? V posledních měsících se ale zřejmě muselo něco změnit. Její kolegové se shodují v tom, že začala flirtovat a tváří se čím dál tajemněji.

Dokonce měla jedné své nejbližší kamarádce prozradit, že našla muže, který se do ní zamiloval, a ona do něho. Podle všeho se mezi ní a Malým něco změnilo už dávno, respektive minulý rok. Kamarádka tvrdí, že nabyla dojmu, že ji Malý bere jako samozřejmost a už o ni nejeví takový zájem jako kdysi.

A kdykoli se ozvala a chtěla po něm pozornost, měl tvrdit, že to je ona, kdo už se o manželství nestará. To ji samozřejmě mrzelo. Docházelo k častým hádkám, až si ti dva měli zcela přestat rozumět. Nyní se to Malý sice snaží dát do pořádku, avšak většina jejich společných známých má za to, že na to už je pozdě.

Kdo má být její tajný milenec?

Nejnovější vývoj situace napovídá tomu, že se chce Tomicová od manžela odstěhovat. Za poslední rok si totiž vydělala spoustu peněz. A další na ni čekají, protože pracovních nabídek dostává stále hodně.

Ráda by chvíli zůstala žít sama a pak by se vidělo. Toto rozhodnutí ale není tak úplně jednoduché. Za svého dnes již dospělého syna už sice odpovědnost nemá a ani za svou devatenáctiletou dceru, přesto by ale oba mrzelo, kdyby Malého opustila.

Podle mnohých by se s tím nesmířili a nepochopili by to. A tak Tomicová s tímto krokem stále váhá. Zatím jen střádá peníze. Jejímu údajnému milenci ale začíná docházet trpělivost. Jen její nejbližší ale vědí, o koho jde.Podle našich informací ovšem nejde o Čecha, má jít o někoho ze Slovenska nebo snad z Maďarska.

Víc o sebe pečuje

Ale vzhledem k tomu, že Tomicová podle přátel neumí mluvit jinak než česky, také česky nebo slovensky se mezi sebou musejí dorozumívat.I když někteří se jim posmívají a tvrdí, že spolu přece vůbec mluvit nemusejí, stačí činy. Další indicie napovídají, že jde o někoho velmi bohatého, kdo jí posílá týden co týden drahé dary. Jednou je to pugét ze sta růží, jindy zlatý náhrdelník, někdy zase vzácné knihy.

Na ty ale Tomicovou, jak se proslýchá, moc neužije. Avšak díky svému údajnému milenci si uvědomila, že mít peníze je krásné a osvobozující. Zvykla si na to tak, že teď se ráda nechá rozmazlovat od kohokoliv a především od sebe.

Kolegové na ni práskli, že si kupuje čím dál dražší věci. Jak oblečení, tak kosmetiku, i třeba věci do domácnosti. A to nikdy dříve nedělala. Bylo jí vlastně úplně jedno, do čeho se oblékla. Teď na sebe však dbá mnohem víc.

Musí se rozhodnout

Když se manžel dozvěděl o její údajné nové známosti, kamarádi tvrdí, že nezuřil, ale plakal. Myslel si, že našel ženu svých snů, ženu, která se o něj bude navždy starat a on zase bude pečovat o ni.

A najednou se všechno zhroutilo. Pavla Tomicová je stále tak přátelská, milá, chytrá a vtipná jako dřív, ale už se nedokáže spokojit jen s tím, že bude dobrou herečkou, matkou a manželkou. Zjistila, že teď je to možné, a nejspíš další šanci už nikdy nedostane.

Buď teď, anebo nikdy. Riskuje však hodně. Rodinný život na jedné straně a peníze s milencem na straně druhé. Ovšem v případě druhé možnosti stále hrozí riziko, že se jí její sen rozplyne jako pára nad hrncem.

reklama
Související články
Hvězda seriálu Jedna rodina Eva Holubová (65) pevně doufala, že jednou prožije krásný podzim svého života. Tento její velký sen ale dostává povážlivé trhliny. Nejenom že má už delší dobu prožívat krizi se svým manželem, výtvarníkem Miroslavem Zdeňkem (68), ale navíc také přiznala vážné zdravotní problémy. Co se v životě Evy Holubové děje? Čeká ji […]
Dopita je ze hry? Spřádá snad Hanychová jiné plány?
premium
S velkou slávou si Agáta Hanychová (39) vzala svého ex Miroslava Dopitu (43). Teď ale až příliš mnoho věcí nasvědčuje tomu, že manželství nebude běh na dlouhou trať. Možná už je tu někdo nový! Bývalá modelka stále ještě tvoří manželský pár s Miroslavem Dopitou (40). Povídá se však, že pro Agátu Hanychovou (39) funguje toto spojení […]
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz