Ďábelské chilli con carne

Vyhlášená specialita! Jedno z vůbec nejlepších jídel, které můžete rodině naservírovat.

Suroviny na 4 porce - 100 g cibule - 100 g červené papriky - 1 stroužek česneku - 1 lžíce oleje - 1 konzerva červených fazolí - 1 lžička kayenského pepře - 1 lžička sladké papriky - 400 g mletého hovězího masa - 300 g vývaru - 400 g rajčat - sůl, pepř - rýže - bylinky na ozdobu

Postup

1. Cibuli nakrájejte najemno, papriky na menší nudličky, česnek na plátky. Vše orestujte v pánvi na oleji. Ochuťte kayenským pepřem a sladkou paprikou. Přidejte maso a opečte, asi 20 minut.

2. Přilijte vývar, přidejte rajčata a fazole. Osolte a opepřete. Pod pokličkou duste asi 20 minut.

3. Podávejte s uvařenou rýží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden