Můj kousek štěstí

Dáda konečně vrací úder!

Dagmar Patrasová (60), Felix Slováček (72)

Dlouhé měsíce musela královna dětských srdcí i mnoha mužských snů Dáda Patrasová (60) snášet krutou nevěru svého manžela Felixe Slováčka (72). Nyní se konečně karta obrátila a Dáda vrací úder!

Slzy, kruté ponížení a antidepresiva. Tak nějak vypadal v posledních několika měsících život jedné z našich kdysi nejkrásnějších hereček Dagmar Patrasové (60). Ačkoli se zamlada často a ráda ukazovala v celé své kráse nejen ve svém soukromí, ale dokonce i na filmovém plátně, téměř celý minulý rok zůstávala stále populární královna dětských srdcí spíše v ústraní. A nebylo se ani čemu divit. Vždyť jí její záletný manžel Felix Slováček (72) zasadil pořádnou ránu pod pás! Ačkoli je slavný saxofonista stále „papírově“ manželem slavné herečky, celý minulý rok se na veřejnosti pyšně ukazoval se svou novou milenkou, o čtyřicet let mladší super štíhlou výtvarnicí Lucií Gelemovou (34). Své manželce Dagmar Patrasové, kterou si z velké zamilovanosti bral už v roce 1983, tak dával Felix jasně najevo, že už o ní nestojí. Po několikaměsíčním soužení, kterým si Patrasová musela projít, si snad může nyní konečně oddychnout. V náručí tajemného bohatého Itala, se kterým byla spatřena v ulicích Prahy, prý znovu našla pochopení a něhu.

1914-dada-patrasova-felix-slovacek-junior-anna-slovackovab

Kdo je tajemný Ital?

„ Kdyby Dáda chtěla, může s ním z fleku odjet do Itálie. Měla by sladký život,“ prozradil tajný zdroj z hereččina okolí. Koncem května se totiž tajemný Ital, kterého prý Dáda zná už dlouhé roky a který po ní pálí už od doby, kdy byla v Itálii na dovolené, nejednou objevil v Praze. Přijel prý proto, aby smutnou Dádu konečně rozveselil a vrátil jejímu životu jiskru. Dvojice zamířila na romantickou večeři do restaurace s výhledem na Pražský hrad, kde měli spoustu času o všem si v klidu popovídat. Jen oni sami ví, jak onen romantický večer skončil. Následujícího dne se však rozzářený pár objevil v centru Prahy znovu. Krásná Manuela z filmu Vrchní, prchni a její italský amant si tak nejprve dali své oblíbené sushi. Dáda dostala od svého ctitele krásnou růži a dle očitých svědků došlo dokonce i na letmé doteky. Po dobrém obědě se dvojice ruku v ruce vydala na romantickou procházku centrem Starého města. Tmavovlasý cizinec si však krás Prahy příliš nevšímal. Mnohem víc ho totiž zajímala dáma po jeho boku. A Dáda vypadala zase po dlouhých týdnech šťastně.

Každý žije podle svého

Možná si konečně uvědomila, že nemá význam čekat, až se její manžel Felix Slováček umoudří a svůj vztah s mladičkou Gelemovou definitivně ukončí. Ačkoli to říkal snad už tisíckrát, ve skutečnosti se k tomu zřejmě nikdy nedokáže odhodlat. Ve stejnou dobu, kdy randila Patrasová se svým Italem, večeřel Felix s Lucií Gelemovou v malebné restauraci v centru Prahy jen několik set metrů od své manželky. Když pak restauraci opouštěli, Slováček nechal dokonce svou milenku řídit svůj zánovní Mercedes, na který je prý jinak velmi choulostivý. A společně odjeli k ní domů. Podle všeho se tedy zdá, že Dáda s Felixem, kteří se kdysi tolik milovali, spolu dnes žijí opravdu už jen na papíře. Snad právě vleklé soudní tahanice a spory o mnohamilionový rodinný majetek jim přikazují zůstat v posvátném svazku manželském. Už dávno ale nejsou muž a žena, kteří spolu sdílejí dobré i zlé. Několik dlouhých měsíců žijí ve své luxusní vile na pražských Vinohradech tihle dva už jen vedle sebe. A každý vlastně absolutně podle svého.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden